Sonya Hydrate Conditioner

Vårdande hårbalsam med Aloe vera och bidrottninggelé (Royal Jelly) som gör ditt hår mjukt, glänsande och superenkelt att styla.
Läs mer
 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag heter Jessica Boström och jobbar som frisör.Jag har varit egen företagare i ca 15 år.Ett kreativt ,socialt och utvecklande yrke.Men som egen är man sårbar också.Hälsan är otroligt viktig och jag vill hålla ihop i många år till.Jag började dricka Aloe Vera för ca 6 månader sedan och märkte skillnad.Piggare, har mer ork och magen håller sig i form.Mina händer är mitt redskap i mitt jobb.Med Forevers fantastiska krämer som verkligen fungerar är mina händer alltid i bra skick.Steget var inte så svårt att ta, till att sälja dessa unika produkter så att andra också få ta del av dem.Bli piggare och håll magen i form.DRICK ALOE VERA OCH MÄRK SKILLNADEN!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.