Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till vår sida med produkter från Forever. Här kan du läsa om friskvård med Aloe Vera. Allt startar med att dricka Aloe Vera var dag! Sedan kan man komplettera med hudvårdsprodukter, make-up och annat.

Ta gärna ett par minuter och titta på en film om företaget och se vad vi kan erbjuda: Klicka här. 

Om du är intresserad av att höra mer om hur man arbetar med Forever - för att tjäna extrapengar eller som enda arbete - ring 0734 48 42 72 eller 0733 421 431!

Nöjd kundgaranti

Vi har en 90-dagars Nöjd kundgaranti. Den innebär att Du som kund får tillbaka alla Dina pengar för de produkter som Du inte är nöjd med, även om Du har gjort slut på hela innehållet. Det enda Du behöver göra är att lämna tillbaka förpackningen till mig, tillsammans med kvitto på inköpet.
 

Vi håller i Spa eller hälsokvällar, där Du har möjlighet att bjuda hem Dina vänner och prova våra produkter, som tack får Du 10 % av försäljningsvärdet i värdinnegåva som Du kan handla produkter för.

Varmt välkommen!

MarieLouise och Stefan

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.