Aloe Sunscreen Spray

Smidig solskyddsspray för hela familjen med Aloe vera och vitamin E.
Läs mer

Välkommen!

Jag heter Anders Jacobsson och driver företaget Lust och Njutning AB (LONAB) tillsammans med min fru Elin. Vi är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Här på vår sida kan du köpa aloe vera-produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het högexpansiv bransch samt komma i kontakt med mig för en produktvisning. 
 
Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper (människor och djur) och snygg makeup som pricken över i!
Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut! 
Fantastiska Aloe Heat Lotion visade mig vägen in till Forevers produkter. Vilken blir din favorit? 
 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti samt personlig service utöver det vanliga!
 
Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. 
 
Varmt välkommen att kontakta mig!
Anders Jacobsson

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.