Vi söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat våra liv. Nu vill vi hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Lust och Njutning AB

Anders Jacobsson

Independent Forever Business Owner

 

Jag har hjälpt till
att rädda 34 838 bin!

Forever Living Products
i samarbete med Bee Partners

Aloe Heat Lotion

Skön massage för trötta kroppar Härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len.
Läs mer

Kontakta mig

Anders Jacobsson
Independent Forever Business Owner

Företag: Lust och Njutning AB (LONAB)Mobil: 0706156669 Stadshusplatsen 3
14930 Nynäshamn
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Lust och Njutning AB, eller LONAB som det förkortas, grundades och startade sin verksamhet 2013. Grundare och ägare är Anders Jacobsson och Elin Schönning Jacobsson. Sätet ligger i Nynäshamn och verksamheten sker främst i Nynäshamn och Stockholm. Men även övriga Sverige ser vi som ett framtida arbetsområde. 

Grundstommen i verksamheten är att jobba med massage, hälsa och välmående. Och där har Forever Living fått sin självklara plats. Det började med att jag som massör kom i kontakt med Aloe Heat Lotion via en kollega som är sjukgymnast. Jag provade den först på mig själv och min fru och upptäckte att den var ju fantastiskt och helt outstanding jämfört med andra linement på marknaden. Så självklart ville jag även använda den i mitt jobb som massör. Sen visade det sig att det fanns ju en mängd andra produkter som var lika enastående och då var valet inte svårt att börja jobba med att rekomendera och sälja Forever Living fullt ut.

Som namnet på företaget antyder så vill vi jobba med det som ger oss lust och  njutning i livet. Det har nämligen blivit väldigt tydligt för oss att just lust och njutning kanske är det två viktigaste byggstenarna för att skapa sig ett harmoniskt och lyckligt liv. Och det bidrar även Forever Living med att göra för oss.