Hej och vad trevligt du hittat hit antingen det är första gången eller kanske det är återbesök - varmt välkommen.


Vill du handla i webshopen och inte har inloggningsuppgifter gör du såhär: maila oss ditt namn och mail så får du ett välkomstbrev där du behöver klicka i JA - och bara acceptera. En liten stund senare kommer dina Login uppgifter! Jätte enkelt och nu kan du i lugn och ro gå in i webshopen och titta runt, vill du lägga order gör du det direkt därinne bara.

Från leverans av produkterna har ni 90 dagars nöjd kundgaranti - vilket betyder att ni skall öppna och använda för att veta om ni är nöjd eller ej.
Är ni det inte så säger ni genast till oss och ni får då alla pengar åter och vi får emballage.
Av oss kan du beställa Aloe Vera Gel för insida eller Aloe Vera produkter för utsida - vilket du än blivit nyfiken på så har du hittat rätt.

På följande sidor kan du beställa och få mer information om våra aloe vera produkter samt läsa om aloe vera som växt.

För mer info
Kerstin & Kenneth
turboolina@hotmail.com

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.