Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Hälsotrycket- Din hälsa Mitt mål-

Anne-Lie Johansson

Independent Forever Business Owner

Välkommen till min sida =)

Jag heter Anne-Lie Johansson och är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida kan du både handla härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het branch. Du kan även kontakta mig för en produktpresentation.

Jag jobbar med olika behandlingsformer ( se mer på www.halsotrycket.com) och för mig är det viktigt att du får den bästa hjälp jag kan erbjuda på alla sätt.Jag letade länge efter produkter som jag kan vara både trygg och stolt över. Du finner dem är här på sidan.

Den mest kända av alla produkter är Aloe vera gel en dryck som jag varmt kan rekommendera. Det finns även olika kosttillskott samt olika hudvårdsprodukter. Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloevera och grundtanken är enkel, visa din kropp omtanke inifrån och ut.

När du handlar av mig får du förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga.

Du är välkommen att beställa här eller komma in till min butik på Krons väg 1 i Mullsjö där jag gör behandlingar och har butik.

Här i  webb- shoppen handlar du enkelt dina forever produkter.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer.

Var rädd om dig

Anne-Lie Johansson

0734-118 394

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.