Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hej där! Vad härligt att du kikar in på min hemsida. Om du har frågor eller vill känna på produkterna, ja då kontaktar du självklart mig så löser vi det.

NYHET - vegansk ansiktsmask!

Nu går vi ljusare tid och våren till mötes. En tid när huden behöver få sig en rejäl avdamning av torra hudrester efter kyla och mörker. Vi har en underbar scrub, Smoothing Exfoliator som är ljuvlig för ansiktet. Vi har fått en ny fantastisk vegansk ansiktsmask som i shopen säljs i 5-pack. Jag har valt att sälja den per styck, priset landar då på 125:-. Ansiktsmasken är svalkande och vecklas ut, man tar bort skyddspapperet på den del av masken som ska läggas mot ansiktet och sedan tar man bort det yttre skyddspapperet och njuter av svalka och välgörande ämnen för ansiktet i 20 minuter. Efter att du tar bort den klappar du in ev kvarvarande fukt i huden eller på dina händer. Ansiktmasken kan kastas i matåtervinningen eller klippas ner i bitar och läggas i blomkrukan för lite extra näring. Styckförpackningen finns dock inte i shopen utan du måste skicka mig ett mejl till evabritt@ebim.se hur många du vill beställa för 125 kr styck samt dina kontaktuppgifter.

Hos mig kan du beställa produkter och betala med kort via Klarna, Swish eller med kontanter. Jag har min Forever shop hemma hos mig dit du är välkommen, jag kan också leverera hem till dig eller annan plats som vi kommer överens om. Vadderade kuvert är fantastiska att skicka våra tuber i.

Må så gott!

Bästa hälsningar från Evabritt, 070-690 39 95 evabritt@ebim.se

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.