Clarissa Hållbar hälsa m Forever

Clarissa Hållbar hälsa med Forever

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Clarissa Krabbe
Independent Forever Business Owner

Mobil: +46709527899
Stockholm
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

JAG SÖKER DIG SOM VILL OCH HAR AMBITIONER

Nu söker jag 5 nya kollegor
Jag erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbeta i ett av världens bästa företag. Under år ett hjälper jag dig att starta ditt egna företag utan risk inom vårt koncept, tillgång till fantastiska produkter, ett fungerande team, ledarskapsutbildning, all min kunskap som jag har samlat på mig under de senaste 25 åren, fullt mentorskap tills du känner dig trygg och säker (du har alltså ingen chef), fri utbildning, massor av personlig utveckling, möjlighet till verksamhet i över 150 länder, egen hemsida, egen webshop, möjligheten att resa till spännande platser utomlands utan kostnad, valfri bil när du omsatt dina mål till verklighet samt att du bestämmer själv din ersätting.
Visst låter det för bra för att vara sant!
Utmana mig genom att boka ett möte för att se om vi ska arbeta tillsammans.

Har du som person:
- en positiv och öppen attityd
- viljan och ambitionen att nå uppsatta mål
- drivs av att hjälpa andra människor
- brinner för god hälsa och livsstil 
- vill tillhöra vårt vinnande team

För dig är det en självklarhet att visa hänsyn och att respektera dina kollegor oavsett vem de är, religion, läggning, var de kommer ifrån eller ålder. Du ser värdet i människan, inte bakgrunden. För det är så vi ser på dig.

Väcker detta din nyfikenhet och en massa frågor?
Ring 0727-18 18 88 eller maila till info@fredrikforever.se så berättar jag mer.

"Vi hjälper vanliga människor att nå ovanliga resultat"
 
Om Fredrik:
Jag har suttit i ledande befattningar i mer än 25 år, där har jag haft stor nytta av min breda kompetens, sociala förmåga och positiva humör. Min erfarenhet av olikheter bland människor och likheter bland företag, har givit mig en bra grund av vad som fungerar och inte.
Under 2014 - 2015 har jag arbetat som oavlönad mentor för Nyföretagarcentrum och Almi. Jag har varit med och startat över 30 företag.

Jag driver sedan en tid tillbaka ett företag där vi hjälper människor att må bra i kropp och plånbok. Min ambition och mitt mål är att 2018 driva en global business med minst 25 ledare i min ledningsgrupp. Är du en av dem?