Hej och väkommen!

Jag heter Roger Melin och jobbar som oberoende disributör för ForeverLiving Products. Är Du ute efter en bättre hälsa, så har Du kommit rätt. Hoppas att Du ska finna något som passar Dig. Hör gärna av Dig om du har några frågor. "Världens bästa Aloe Vera - produkter" är det som jag kan erbjuda.

I min shop finns det produkter för hälsa, hud och kroppsvård samt skönhets och må bra -produkter. De flesta produkterna är baserade på ekologisk kallpressad Aloe Vera, som idag anses vara en av jordens hälsosammaste växter.  Tillsammans med en 90 dagars nöjdkundgaranti, så har Du en riskfri möjlighet att prova produkterna.

Jag kan komma hem till Dig och presentera produkterna. Som värd/värdinna för en PP(produktpresentation) får Du produkter motsvarande 10%, av det jag säljer för vid det tillfället, som ett tack för att Du tog Dig tid. Jag håller också PP hemma hos mig om det är mer intressant för Dig. Eller i någon lokal som Du kan erbjuda. Hör av Dig så bokar vi in en dag/tid.

Jag pratar gärna hälsa med Dig också. Är ute ibland och håller föredrag om kost & hälsa. Kanske på Ditt jobb, Din förening eller vid något annat tillfälle som Du tycker är bra.

Här på sidorna kan Du också få information om affärsmöjligheten som jag håller på med. Du kanske skulle kunna vara intresserad av ett extrajobb eller helt enkelt byta inriktning. Du är varmt välkommen att höra av Dig.

                                                                                                                                                                                                                                                                     

Februari månads erbjudande = Välj själv en produkt av kosttillskotten så får Du ett priserbjudande under normalpris. OBS! Gäller bara en (1) produkt. Ej heller redan rabatterade produkter.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.