Hej fina, 

Mitt namn är Elisabeth Werner och jag är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. För Skandinavien är huvudkontoret placerat i Mölndal, söder om Göteborg. 

2017 vann Aloe Vera Gel "Årets Hälsoboost" i Swedish Health Awards

Och den dricker jag varje dag. En perfekt start på dagen. Extra bra för dig som vill hålla dig frisk och pigg. Innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Nu förstår du varför jag dricker ett glas varje dag.

Det finns även två andra smaker som är Forever Aloe Berry Nectar och Forever Aloe Peaches

"Jag dricker Aloe Vera för att jag är smart", säger världens främste konsult i nätverksmarknadsföring, Edward Ludbrook från Nya Zeeland.

Just nu skapar jag tillsammans med min kropp hållbara vanor. Är du sugen på att skapa hållbara vanor? Med C9 och FIT15 konceptet skapar du tillsammans med din kropp hållbara vanor. Är du snäll mot din kropp är kroppen snäll tillbaka. Jag är bra på att uppmuntra och leda människor till en bättre hälsa med kraftfulla resultat.

Borstar du tänderna varje dag? Tandkrämen som ger rena tänder och frisk andedräkt – finns för alla

Tvättar du ditt hår? Sugen på ett nytt schampo som ger dig fräscht, glansigt och väldoftande hår! 

Hudvården bjuder på en härlig gel-baserad serie och en annan serie som har fullt fokus på anti-aging för alla hudtyper. 

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga från mig, Elisabeth.

Att få ge är en gåva

Tack, tack, tack för att just du besöker min hemsida. Grattis till dig!

Skapa dig en underbar dag

Kram Elisabeth

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.