Kontakta mig

Pia Hedenfalk
Independent Forever Business Owner

Företag: Pia Hedenfalk Business Development ABMobil: +46706730421 KARLAVÄGEN 24
35233 VÄXJÖ
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Jag heter Pia Hedenfalk och bor i Växjö, Småland.

Är Du nyfiken på att testa Forevers produkter el vill veta mer om hur du kan starta upp en egen riskfri business  - hör av dig så hjälper jag dig att hitta rätt, antingen personligen el via mitt nätverk av återförsäljare/teamledare över hela Sverige. 

Jag är själv utbildad grundsskollärare och IT-pedagog men har alltid haft en önskan om att driva något eget, som jag själv kan styra över. Gärna med anknytning till friskvård/utbildning/ledarskap tillsammans med positiva,drivna människor.

År 2000 kom jag i kontakt med Forever. Jag såg möjligheten att starta något eget utan att ta några ekonomiska risker och dessutom kostnadsfritt få full support via ett koppel av handledare/mentorer runt om i hela Europa.

Jag har sedan 2003 enbart arbetat med Forever och dess ekologiska Aloe Vera & ska jag vara ärlig har jag aldrig sysslat med något så fascinerande, engagerande och lönsamt - jag njuter av produkterna, mitt jobb och den vardag det fört med sig. Att jobba med rekrytering av nya medarbetare och att coacha dem till att bygga sina framgångsrika företag är utvecklande och på många plan oerhört givande.

Jag brinner verkligen för att hjälpa fler att skapa sig förutsättningar då de kan må riktigt bra, både när det gäller hälsan, tackvare våra grymma produkter, men också tackvare businessen, teamledar biten, Forever erbjuder.
Den tid jag la ner för att lära mig vad som krävdes, har kommit mångfalds tillbaka!
Både när det gäller hälsa, inkomst och ledig tid - jag har aldrig ångrat mitt val.
Så ta Dig tiden att lyssna ordentligt, först då kan Du göra ett aktivt val. 
 
Vill Du veta mer?
Meddela mig, så jag får tillfälle att rent praktiskt visa produkterna & hur businessen fungerar. 
Kanske kommer även Du att tycka det känns intressant.


Vänlig Hälsning

Pia Hedenfalk  

pia@hedenfalk.com 
070-6730421