Hej och varmt välkommen!

NYTT: Gel-buteljen, vårt flaggskepp- "den gula dunken"- har nu kommit i en bättre, naturvänligare tetra-förpackning och med uppdaterat innehåll, med c-vitamin. Superbra, kan ändå alltid bli lite bättre.....
 

Jag är glad att du hittade hit!  Jag heter Camilla Flachsbinder och är Forever business owner.

Aloe Vera har i tusentals år används som läke och skönhetsört, där den växer naturligt på varmare breddgrader. Det är troligtvis världens nyttigaste grönsak.

Om vår Aloe Vera

  • ​Används av människor i hela världen.
  • Återfuktandde, lugnande och vårdande.
  • Mjukgörande för torr hy.
  • Vår Aloe Vera är handplockad från egna odlingar. Den är rengjord, filéead  i våra egna anläggningar. Vi stabiliserar den färska och naturliga råvaran via en egen patenterad process.
  • Den är odlad via växelbruk för att inte utarma jorden och gödslas naturligt med hjälp av getter.

I min Forever-verksamhet är jag min egna största kund eftersom jag helt enkelt älskar produkterna! Jag dricker min Aloe-Vera-hutt varje morgon och använder hudvårdsprodukterna.

Månadens produkt hittar du i menyraden under "nyhetsbrev". 

Maila mig för info: camillaflachs@gmail.com

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.