njutarbeta

2018-03-13

Njutarbeta...

businerss with pleasure.jpg

.... sug på den. Njutarbeta! Jag gillar ordet och ännu mer innebörden.

I söndags var det ännu en totalgalen inspirationsdag med jättebra föreläsningar. Det är en härlig boost att gå på de här dagarna med massor av kollegor. Bara glada fejs överallt! Man liksom äger världen efteråt! Huvudtalare denna dag en av mina favoriter, Olof Röhlander. Har du inte lyssnat eller läst något tidigare av honom så rekomenderar jag dig att göra det genast!  http://olofrohlander.se/ Jag har gått samma grundkurs på Skandinaviska Ledarhögskolan som även ligger som grund till alla hans utbildningar, PUMT. Så jag känner igen så mycket av hans texter och gillar det såå mycket.

Alltså, njutarbeta. Det är absolut inte samma sak som att vara lat, att ligga på rygg o pilla sig i naveln. Inte alls. Men att njuta, gilla det man gör, för att kunna göra ett bra arbete och känna sig nöjd.  Är det inte det, vi alla vill göra?Hårvård

2017-06-26
Forever Products
beautiful-peacock-woman-vintage.jpg
månad juni17.jpg

 HÅRVÅRD......

Jag har ibland erbjudanden till befintliga kunder, på produkter. Ofta hänger de samman med månadens produkt, ibland inte.

Nu fram till onsdag 28e har jag erbjudande på alla våra schampon och balsam. Juni månads produkt är ju Jojobaschampot och jojobabalsam. Du kan läsa mer om dem här: https://foreverliving.se/newsletter/view/125752527ccd8de38e68ba74e0e4d5c3/7086

Jag har arbetat som frisör i ca 25 år. Vi kan lugnt säga att det provats endel hårvårdsprodukter genom åren. För det är så de kallas, hårvåårdsprodukter. Även sånt som vi lägger i efter, innan friseringen liksom. Det finns produkter för alla betänkliga behov och problem. Även ickeproblem, kanske ska håret bara bli rent. Det finns produkter som jobbar ihop, som ska "följa" varandra för att ge full effekt. Det finns produkter för olika strukturer och behandlingar, torrt, fett, krulligt, rakt, färgat.... typ allt.

Väldigt få produkter jag provat genom åren, har fungerat både på min hårbotten och samtidigt på håret. Väldigt få produkter, om ens några, vill jag kalla "hårvård". Det som funkat på mitt hår och min hårbotten har sällan eller aldrig fungerat ihop. När håret varit okej, är hårbotten olycklig och tvärtom. Jag har nu hittat "mitt" schampo! Jojobaschampot. Det är lite anspråkslöst (kan man säga det om ett schampo?). Det löddrar ganska lite, doftar ytterst lite men fräscht, behöver några minuter i håret för att få effekt, vill gärna masseras in en stund. Men shit! Vad bra, det är! Min hårbotten älskar det, håret med, men kan behöva lite mer balsam förutom det jag har direkt,  även efteråt när det börjar torka för att inte bli frissigt. Doften kan jag alltid piffa till med lite extra av de eteriska oljorna om jag vill. Det finns redan lite lavendel i. Det blir glansigt även utan silikoner, har fått högsta betyg i dermatologiska tester. Jag behöver inte heller tvätta det så ofta som innan, om jag inte vill. Tiller som har en ganska speciell hud och har ordinerats schampon hon blir snurtorr av, får sig också en schamponering då o då av just jojobaschampot. Vilket har funkat mer än väl.

Hårvård har fått en riktig innebörd.

Vi har två schampon till. Hydrate och Volym. Med tillhörande balsam som går att kombinera som man vill.

Erbjudandet gäller som sagt till onsdag. Vill du veta mer? Då hörs vi.

Mågott!

 

 Välkommen

2017-06-24
Inspiration
Pussel gul.jpg

Wiii! Fick igång min blogg! Här kommer jag skriva om valda delar av mitt liv. Om det där med bättre Välhälsa, för alla. Det är mitt arbete, mitt intresse, mitt syre.

För mig betyder Välhälsa just, väl-hälsa. Att vi ska leva väl utifrån de förutsättningar vi har. Det ska vara enkelt, av bästa kvalitet, ha fler dimensioner. Jag är övertygad om att kropp o själ hänger ihop. Tight. Hälsa och livet, ska vara njutbart.

Mina fyrfota vänner kommer också synas här. De ingår i livspusslet.

 

Distributor
Name
Mav open MAV