Forever Aloe Vera Gel™

Forever Aloe Vera Gel™ Vår absoluta storsäljare är vår naturella Aloe vera-dryck som består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet.
Läs mer

Kontakta mig

Camilla Flachsbinder
Independent Forever Business Owner

Företag: CF Välhälsa Hund och HälsaMobil: 0707354610 Situna Byväg 24
148 91 Ösmo
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

" You've got three choises in life: give up, give in or give all you've got "

 

Välhälsa och balans i livet är ett pussel. Med tiden , förmågan och lusten. Ett ständigt pågående projekt alltså. Varför inte göra det till en livstil? Mitt motto är 'njut eller lär dig något'. Det ska vara enkelt. Med Forever får jag båda.

Mitt pussel består av man, barn, en flock hundar, häst och ett liv lite på landet. Jag är utbildad frisör, massageterapeut, undersköterska, sök och terapihundsförare, hundtränare och har även läst mental träning på Skandinaviska ledarhögskolan (PUMT).  Nu arbetar jag i min egen verksamhet, för allas bättre Välhälsa. Min vision är att alla ska bli sitt bästa jag.

Jag har alltid varit intresserad av hälsa och tycker att det är stiumlerande att få arbeta med det och dessutom på min egna villkor; jag jobbar med vem jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill.

Jag tycker mycket om kundkontakten, mötet mellan oss. Både mellan människor och djur och är samtidigt galet förtjust i att lära mig olika saker, nya saker. Jag går ständigt på föreläsningar och utbildningar, läser och lyssnar för att inspireras.

 

 

I Aloe Vera finns ett stort antal växtkemikalier. De här växtkemikalierna arbetar i synergi tillsammans med näringsämnen i din mage för att bevara din hälsa. Över 70% av ditt immunförsvar sitter i magen, så därför är det så viktigt att hålla den i trim. I Aloeveran finns ett helt litet reningsverk.

Det går inte att efterlikna på konstgjord väg. Alla behöver AloeVera och du är värd det!

Min hundverksamhet hittar du på: www.valhalsa.se