Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

40 år som företag i världen och 20 år i Sverige.

Varmt välkommen att beställa produkter av oss. Vi skickar fraktfritt över hela Sverige. Är du osäker på vad du ska välja så kontakta oss för tips! JU fler produkter du handlar desto bättre paketerbjudanden kan vi erbjuda.

Vi har valt att använda och arbeta med produkter från Forever av flera olika anledningar. Att välja obesprutad ren och naturlig råvara är en självklarhet. Att ett företag arbetar etiskt och  tar hand om sin personal samt aktivt arbetar för en bättre planet är väldigt viktigt. Att de som arbetar själva kan påverka sin lön och att vi själva älskar produkterna och dagligen använder ett 20 tal som vi upplever gör stor skillnad i våra aktiva liv. 

Produkter som har ett flertal olika certifieringar , företaget äger patenten på dem , inga djurförsök , godkända av ett flertal olika religioner för sin  renhet och höga kvalite. 

Forever är ett företag som enbart erbjuder möjligheter och där det ej finns några årsavgifter eller månadsavgifter. Inga krav på hur mycket man måste handla hem som business owner ej heller några krav på att man måste sälja vidare till andra. 

Vi har nu arbetat med Forever sedan 2001 och vi kan varmt rekommendera dig att titta lite noggrannare på både produkter och affärsmöjligheten. 

Kontakta oss för mer information. 

Att jobba med Forever är lätt men glöm aldrig bort att även lätta saker ska göras. Ju oftare du gör dem desto bättre resultat får du.

Forever ger alla möjligheten att jobba Globalt i över 160 länder.  TRY IT!

Eva 070-768 32 30     forever.lundqvist@gmail.com 

För mer produktinfo/nyhetsbre/priser kan du registrera dig som kund hos oss (upp i överkant)

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.