Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till The Aloe Vera Company! 

40 år som företag i världen och 20 år i Sverige och personligen har vi arbetetat som oberoende Forever Business Owners i snart 18 år.

Varmt välkommen att beställa produkter av oss. Vi skickar fraktfritt över hela Sverige. Är du osäker på vad du ska välja så kontakta oss för tips! Ju fler produkter du handlar desto bättre paketerbjudanden kan vi erbjuda.

Vi har valt att använda och arbeta med produkter från Forever av flera olika anledningar.

-  Att välja obesprutad ren och naturlig råvara är en självklarhet.

- Att ett företag arbetar etiskt och tar hand om sin personal samt aktivt arbetar för en bättre planet.                                                                             

- Att de som arbetar själva kan påverka sin lön. Lön efter arbetsinsats och Forever har en otroligt rättvis marknadsplan utan övre lönetak.

 - Vardagsprodukter som gör skillnad och är lätta att älska. 

- Säkra produkter ! Forever äger en rad världspatenten, har ett flertal olika certifieringar, inga djurförsök, godkända av ett flertal olika religioner för sin renhet och höga kvalite samt inte minst att aloe vera gelen har använts i flera tusen år.

Forever är ett företag som enbart erbjuder möjligheter och där det ej finns några årsavgifter eller månadsavgifter.

Vi har nu arbetat med Forever sedan 2001 och kan varmt rekommendera dig att titta lite noggrannare på både produkter och affärsmöjligheten. 

Kontakta oss för mer information. 

Att jobba med Forever är lätt men glöm aldrig bort att även lätta saker ska göras. Ju oftare du gör dem desto bättre resultat får du.

Forever ger även dig möjligheten att jobba i över 160 länder.  TRY IT!

Eva 070-768 32 30     forever.lundqvist@gmail.com 

För mer produktinfo/nyhetsbrev/priser kan du registrera dig som kund hos oss (upp i överkant)

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.