Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till vår sida !  

Vi skickar portofritt inom Sverige när du beställer av oss!  Registrera dig gärna här i webbshoppen och tips - nyhetsbrevet är riktigt bra. Just nu görs webbshoppen om så klicka på www.myaloevera.se/tjejmingel för att kunna lägga en order i shoppen (eller skicka sms på 070-7683230)  

Vill du veta mer om träningsupplägget för de olika paketlösningarna för Ångaloppet 5 km är det enklast via mobilen 070-7683230 

Contact round the world - see our global page www.aloeveraeva.flp.com  ( under construction)  we are working global !  

Vår Foreververksamhet startade 2001 och byggdes vid sidan av ordinarie arbete sakta upp till en stabil verksamhet som det allt sedan dess har gått utmärkt att leva på ända från våren 2003. Känner du någon som vill dryga ut sin föräldrapenning eller pension? Kanske har du precis tagit studenten och vill jobba ihop till en jordenrunt resa?  Allt är möjligt. Du bestämmer själv! Kontakta oss.  Enda kravet är att du är över 18 år. 

Är du en av alla som känner att energin eller ekonomin saknas för att göra allt du drömmer om? 

 Tänk på att du kan lika gärna börja ett nytt liv en torsdag mitt på året och att vi kanske har en lösning till många av dina "problem".   Alla har vi hinder i livet som ibland stör oss men det kan finnas smarta lösningar.

Vi skriver stolt att flera av produkterna har nominerats runt omkring jorden för sina egenskaper. Vad sägs om vår Aloe Vera gel som nominerats som Årets Hälsoboost på mässan Allt om hälsan.   Gelen är en av basprodukterna i träningsboxarna med de fantastiska tillskotten och medföljande träningsprogram. Du kan självklart köpa den separat.

Serumet i den nya Infinteserien har redan nominerats i UK som en av de bästa antiagingprodukterna.  Numera kan du köpa det separat dvs inte enbart i den smarta kombolådan med tabletterna med bla kollagen (läs mer i shoppen) 

Flera nyheter är på gång inför 2018 då Forever firar 40 år som företag – ett världsledande företag som finns i över 160 länder!  

F15 träningsprogrammet med kostråd, färdiga menyer och en PT i box är uppdelat i:             

1 Du som är nybörjare på träning eller känner att du behöver hjälp med att få bättre kostvanor nivå 1 och 2 - hitta rutiner 

2 Du som känner dig vardagstränad och har rätt bra koll på dina kostvanor nivå 3 och 4 

3 Du som räknar dig som riktigt vältränad till elit men vill se om du kan bli starkare och få ännu bättre vanor anpassade efter din träning nivå 5 och 6 

Varje nivå har träningsschema anpassad kostutbildning och tips! Läs mer i shoppen.

Otränad, vältränad, ungdom, hund, häst, gammal, ung. Det finns något hos oss i sortimentet för alla. Allt från deostick utan aluminium, tandkräm utan flour,  till skönhetsprodukter, heat lotion och innovativa kosttillskott.

Klicka dig in i shoppen där hittar du det mesta för kroppen och knoppen!

Fråga oss gärna så får du svar. 

Eva & Jonny forever.lundqvist@gmail.com  070-76832030 Vi skickar med gratisfrakt dvs kostnadsfritt för dig!

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.