Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

40 år som företag i världen och 20 år i Sverige.

Varmt välkommen att beställa produkter av oss. Vi skickar fraktfritt över hela Sverige. Är du osäker på vad du ska välja så kontakta oss för tips! JU fler produkter du handlar desto finare present skickar vi med till dig på köpet.

2001 gjorde Eva det aktiva valet att registrera hos Forever genom en kompis så vi själva kunde börja handla hem produkter.  Ett företag som enbart erbjuder möjligheter och där det ej finns några årsavgifter eller månadsavgifter. Inga krav på hur mycket man måste handla hem som business owner ej heller några krav på att man måste sälja vidare till andra.  Hur svårt kunde det valet vara - vi testar och ser om vi gillar det vi använder.

Japp vi i familjen blev snabb kära i flera av produkterna och vi känner att de gett oss en bättre livstil och då blev det så enkelt att rekommendera andra att göra precis likadant som oss.  De flesta vill handla för ett lägre pris och sälja vidare till ca 10 kunder. Några vill satsa mer på en hobbyverksamhet, andra vet att de behöver 3000 - 5000 kronor extra i månaden och flera i vårat gäng har sett att jösses om jag jobbar ordentlig och tar till mig alla tips så kan jag ta målet att dubbla min vanliga lön och på sikt ha detta som arbete och hjälpa andra.

Att jobba med Forever är lätt men glöm aldrig bort att även lätta saker ska göras. Ju oftare du gör dem desto bättre resultat får du.

Tex som att borsta tänderna... det fattar ju det flesta att det är bättre att göra varje dag en tiotimmar var femte månad.

Välkommen att kontakta oss!

Vi använder den gratis möjligheten som Forever ger alla att jobba Globalt i över 160 länder.  TRY IT!

Eva 070-768 32 30     forever.lundqvist@gmail.com  För mer produktinfo/nyhetsbre/priser kan du registrera dig som kund hos oss (upp i överkant)

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.