T3pingis.se

Niklas

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Niklas Israelsson
Independent Forever Business Owner

Skärgårdsstad
18470 Åkersberga
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig
Jag trivs fantastiskt bra med jobbet som IFBO (Independant Forever Business Owners) och söker just nu 3 nya medarbetare att sponsra. Är du en av dem? Tag kontakt med mig för ett förutsättningslöst möte. Att träffa nya människor och rekommendera produkter som jag verkligen brinner för, älskar och har stor glädje av i vardagen är fantastiskt roligt. Att kunna hjälpa andra till ett bättre välbefinnande i vardagen och samtidigt kunna ge dem stöd för att nå sina mål mot mer fritid och bättre inkomst är en ynnest. Och samtidigt förverkligar jag mina egna drömmar, det är en unik möjlighet även för dig!

Som återförsäljare har du väldigt bra support bakom dig med handledare, färdiga koncept på hur man kan lyckas, hur man ökar sin försäljning och bygger sitt egna team.

Marknadsföringsmaterialet finns färdigt att använda, enkelt att förstå och ta till sig vilket gör det seriöst i mina ögon. Nu även i form av videoinspelningar med såväl produkt som affärspresentationer till din hjälp.

Vi i teamet anordnar kompetensutbildningar och Forever ger oss fantastiska inspirationsföreläsningar på olika teman inom träning, hälsa, hudvård och kosmetik.

Branschen växer så det knakar just nu och allt fler människor upptäcker hur viktigt – och givande det är att ta hand om sig i vardagen. Du lägger upp din verksamhet helt utifrån dina egna förutsättningar, inga krav bara möjligheter. Du får den utbildning och den handledning du behöver från mig, och från företaget. Arbetet erbjuder eget bestämmande, god personlig utveckling, kunskaper inom coaching och ledarskap. Samt en generös ersättning.

Nyfiken? kontakta mig så berättar jag mer!

Med bästa hälsningar,

Niklas

 

Smile


I am Forever