Februari – en tid att njuta

Februari är en mitt-emellan-månad, det är länge sen det var jul och fest och det är långt kvar till sommar, ljus och värme. Med andra ord, en perfekt tid att unna sig det lilla extra.

Det har hunnit bli vardag igen efter alla helger och fester runt jul och nyår. Det är fortfarande mörkt och kallt ute, och det känns långt till sommaren. Då gäller det att unna sig. Att lyxa till det lite extra och njuta av nuet. Att ta dig lite du-tid helt enkelt. Ett sätt att ta hand om sig lite extra kan vara att ägna ansiktet en extra tanke. Med Sonya Skin Care Collection får du en komplett hudvård och en fullkomlig kärleksförklaring till din hy.

Din Sonya-stund
Börja med att rengöra din hud med Sonya Aloe Purifying Cleanser, en mild rengöringslotion som tvättar utan att torka ut. Ta lite rengöringslotion på fingertopparna och massera in ansikte och hals. Torka av med en bomullstuss och skölj sedan noga med ljummet vatten.

Så är det dags för ansiktsvatten. Sonya Aloe Refreshing Toner är porsammandragande och milt återfuktande, och innehåller jojoba, vitt te och gurkextrakt. Fukta en bomullstuss med ansiktsvatten och badda ansikte och hals. Låt torka ett par minuter innan du applicerar Aloe Nourishing Serum.

Det stärkande och sammandragande serumet ger din hy ny mjukhet och lyster. Tryck ut ca tre pumpdoser serum på fingertopparna och massera varsamt in det på ansikte, hals och eventuella andra torra partier.

Avsluta med Sonya Aloe Balancing Cream. Krämen innehåller Aloe vera som hjälper din hy att hålla rätt fuktighetsbalans och förbli fast och smidig. Använd skopan i asken för att lägga lite kräm på plattan som sitter i locket. Ta kräm från plattan med fingertopparna och massera in över ansikte och hals.

Ett par gånger i veckan kompletterar du med Sonya Deep Cleansing Exfoliator för extra djuprengöring. Fukta ansiktet med vatten och massera in lite exfoliator i ett par minuter, undvik området runt ögonen. Skölj noga med ljummet vatten och torka torrt med handduk.

7 lyxiga favoriter
Att unna sig lyx i vardagen kan vara så många olika saker, det beror ju helt på vad du gillar och tycker är lite extra festligt. Det behöver inte vara något märkvärdigt, en härlig promenad i vinterlandskap eller en mysstund i biomörkret kan ge värdefull avkoppling i en hektisk vardag. Här ger vi dig några tips på lyxiga stunder som du kan unna dig själv när du behöver en pick-me-up.

Härlig brunch Duka upp med smaskiga smoothies (gärna med Forever Ultra och frysta bär), färskpressad juice, amerikanska pannkakor med Forever honung, nybakat bröd (från affären – kom ihåg, det ska vara avkopplande) och mumsiga pålägg. Njut!

Get-away Smit iväg på romantisk weekend med älsklingen, eller kanske en avkopplande tur helt på egen hand. Långt bort eller nära, det bestämmer du.

Varmt bad Tänd några levande ljus, häll lite badsalt i vattnet, kanske några droppar Forever Essential Oils, och ladda upp med stora mjuka handdukar. Låt dig omslutas av det väldoftande vattnet och dröm dig bort.

Hand- och fotspa Fina händer och fötter kan pigga upp den tråkigaste dag. Ta dig tid och hoppa inte över något steg; mjuka upp i varmt vatten, fila bort eventuella förhårdnader på fötterna, smörj in, var noga med nagelbanden (använd lite olja eller Aloe Lips), fila till naglarna och måla.

Musikpromenad  Sätt på din favoritlista, snöra på dig kängorna och ge dig ut på en riktig långpromenad. Både uppfriskande och en chans att gå igenom veckan för dig själv, kanske kommer du på helt nya lösningar på utmaningar som tett sig hopplösa.

Bio Fram med popcornen och koppla av i mörkret med en mysig film. Komedi, romantik eller skräckis – vad är du sugen på?

Läsmys Stäng ute allt annat, kryp ner i älsklingsfåtöljen med en filt om benen och en rykande kopp kaffe och låt dig själv försvinna in i en annan värld.

 

 

 

Månadens erbjudande: Beauty Magazine
Visst vill vi alla look better, feel better. Med Forevers Beauty Magazine får du en massa tips och inspiration till hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för just dig. Köper du Sonya Skin Care Collection under februari månad får du ett Beauty Magazine. 
Erbjudandet gäller så länge lagret räcker, dock längst t.o.m. 29/2.

 

Köp härNy Valentines-kampanj på gång

Forever Us
Den 14 februari är det dags för världen att fira vänskap och kärlek lite extra. På Forever firar vi med en Instagram-tävling – Forever Us. Där låter vi de tävlande visa sin uppskattning för en viktig person genom att posta en dedikation på sitt Instagram-konto med hashtagen #foreverscandilove

Läs mer om tävling, villkor och regler här.Hitta drömjobbet

Går du till jobbet med en lyckokänsla i magen med vetskapen att detta är vad du är född till att göra? Eller nöjer du dig med ett okej-jobb som i alla fall betalar för kost och logi? Följ vår guide och börja resan mot ditt drömjobb.

De flesta av oss tillbringar större delen av vår vakna tid på jobbet. Vi umgås mer med våra kollegor än med vår egen familj. Ändå arbetar 80% av oss inte med det vi tycker mest om att göra. Många tycker att jobbet är okej, men inte mer. Andra gillar inte sitt jobb över huvud taget, utan tycker det är tråkigt och meningslöst. Men vad skiljer då dem som verkligen söker drömjobbet, och inte nöjer sig med mindre, från övriga 80% som harvar på i ekorrhjulet? Vad har dessa världsomvälvande personer gemensamt?

Bryt vanan
Många av oss traskar på av bara farten. Vi gör som vi alltid gjort, av trygghet eller för att vi inte ens tänker på att man skulle kunna göra på något annat sätt. Men att göra mer av samma sak kommer bara att ge samma resultat. Så välkomna förändring, välj stigen som inte är så upptrampad. Då börjar saker att hända.

Två saker får människor att inte försöka:

  • Att man säger till sig själv att man inte kan
  • Att andra säger till en att man inte kan

Men omöjligheterna sitter oftast i vårt eget huvud. När någon gör det ”omöjliga” och visar att det går, kommer fler att följa efter.

1. Bli expert på dig själv
Om du inte vet vad du söker kommer du aldrig att hitta det. Ingen kommer att göra det åt dig, du måste fundera ut det själv. Vi lär oss nya saker om oss själva varje dag. Vi kommer på vad vi tycker om, vad vi ogillar, vad vi är bra på och vad vi vill ha mer av i våra liv. Ofta sträcker vi oss efter saker som egentligen inte spelar någon roll för oss, bara för att någon annan sa att det var viktigt. Reflektera över vad som verkligen betyder något för dig.

Gör så här: Fundera på vilka dina unika styrkor är. Vad är det du älskar att göra, oavsett om du får betalt eller inte. Hitta jobbet som du inte kan leva utan.

2. Flytta fram dina gränser
När du identifierat vad som är viktigt för dig, vad som får dig att leva upp, då kan du ställa in kompassen och sträva efter det du faktiskt vill åstadkomma. Lär känna dina egna gränser och flytta dem.

Gör så här: Tänk på en person som du inspireras av. Säkert är det inte allt i den personens liv som sporrar dig, skriv ner det som specifikt peppar dig. Gör så varje gång du stöter på någon som inspirerar dig. Till slut har du en liten manual för vad framgång betyder för dig. 

3. Omge dig med rätt människor
Det vi tror är omöjligt sitter oftast i vårt huvud. Om någon leder vägen och visar att det är möjligt, då kommer fler att följa.

Gör så här: Omge dig av passionerade människor. Motivationscoachen Jim Rohn har sagt: ”Du är ett medel av de fem personer du umgås mest med”. Du behöver inte ändra dina mål, bara omge dig med fantastiska människor som inspirerar och lyfter dig, och distansera dig från dem som trycker ner dig.

Ditt drömjobb kan finnas närmare än du tror. 

Läs mer om möjligheterna inom Forever.