AkuzonHälsan - Susanne Bruun

Susanne Bruun

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Kontakta mig

Susanne Bruun
Independent Forever Business Owner

Företag: FIRMA SUSANNE BRUUNMobil: 0709795798 Hökarängsplan 5, vån 3
12356 Farsta
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Välkommen in på min sida med lite presentation om mig hur jag kom i kontakt med Forevers produkter som är 100% färsk aloe vera samt naturligt odlad för första gången. Idag arbetar jag med Forever som Independet Forever Business Owner och driver en friskvårdsverksamhet sedan år 2000. 

 
Jag började med att själv vara kund de tre första månaderna (dec 98) då jag fick rekommendation från en gammal god kollega att aloe vera skulle jag dricka för all näring och magen, så varför inte prova. Det är jag väldigt glad för att jag fick tipset och idag 17 år senare dricker jag 2 stora huttar varje dag. Varför sluta med något som får kroppen att fungera och må bra.
Efter mina tre första månader hade jag börjat berätta om aloe verans verkan på framförallt tarmen (ju med att jag blev av med väldigt mycket skräp) så blev mina vänner och bekanta nyfikna och börja beställa av mig och då valde jag att själv börja sälja aloe vera-produkter från Forever som då blev billigare för mig själv att använda då jag började få rätt många kunder och det gör jag fortfarande idag. 

När jag sedan förstod att även Forever har en fantastisk företagsidé så blev jag nyfiken att rekommendera aloe vera-produkter och affärsmöjligheten till andra och ge människor en bättre hälsa och livsstil. 

Idag har jag ett stort brinnande intresse inom både hälsa och friskvård att få hjälpa människor som jag känner mig stolt och tacksam över. Flera av mina drömmar har jag förverkligat med att arbeta med Forever men det är ju så ... man slutar ju inte att drömma!

Så vad är dina drömmar eller vad du vill göra som du inte gör eller har idag? 

- Mer fritid? - Bestämma över dina arbetstider? - Extra inkomst? - Egen företagare?  m.m.

Kan Forever vara en möjlighet för dig?   Hör av dig så berättar jag mer för dig och ser om Forever kan vara ett bra val! 

Att arbeta med Forever är en Livsstil till många stora möjligheter, dra dig inte för att ställa frågan!