Jacqueline Vergara

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Jacqueline Vergara
Independent Forever Business Owner

Renstiernas gata 31
116 31 Stockholm
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Om mig

Mitt namn är Jacqueline Vergara är 30 år gammal och bor på Södermalm. Som många andra kvinnor runt min ålder har jag äntligen börja tänka mer på mig själv och vad som får mig att må bra. Jag har stor passion för hälsa och välmående, yogar och allt inom inre utveckling. 

Jag är Forever Business Owner sen i januari 2016,  innan jag kom i kontakt med Forever hade jag länge gått och funderat på att starta eget. Som mamma kände jag att jag mer och mer ville bestämma över mitt liv och min tid, men inte funnit vad jag skulle starta. Så när jag kom i kontakt med Forever och provade några produkter så blev jag väldigt nöjd och även snabbt intresserad av affärsmöjligheterna. 

Eftersom jag tyckte så mycket om produkterna, var det lätt att rekommendera dem till andra och efter en tid började jag själv sälja dom, så i dag är detta mitt egna extrajobb. 

Mitt mål är att kunna jobba 100% med min egen verksamhet inom Hälsa & Livsstil, och stötta andra kolleger och vänner som vill/våga testa sina vingar! Jobbet är roligt och jag får jobba med otrolig drivna och inspirerande människor, där vi alla stöttar varandra och hjälps åt. Jag utvecklas hela tiden, jobbar med något jag brinner för, har mer pengar över och kommer inom en snar framtid i mycket större utsträckning styra min tid, min inkomst och mitt liv.