Väkommen hit!

Aloe Vera växten har använts som skönhetsmedel och läkeväxt i århundraden, visste du det?  Kleopatra VII av Egypten som levde under århundradet före Kristu födelse och mest är känd som Cleopatra använde Aloe Vera gelén som skönhetsmedel. 

Aloe Vera gelén finns inuti de tjocka bladen i växten Aloe Vera Barbadensius och är en ren naturprodukt. Den innehåller många vitaminer och mineraler som tillsammans gör den supernyttig. 

För att kunna se priserna i shopen så måste du först skapa ett konto hos oss och vara inloggad. Du skapar ditt konto under fliken "Logga in".

 

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.