Välkommen hit!

Aloe vera har använts som skönhetsmedel och läkeväxt i årtusenden. Till exempel så använde Kleopatra VII av Egypten som levde under århundradet före Kristu födelse och mest är känd som Cleopatra  Aloe vera gelén som skönhetsmedel. 

Aloe vera är en subtropisk växt som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom just vatten innehåller en alldeles unik blandning av ämnen. Gelén kan antingen drickas som ett kosttillskott, eller blandas med andra ingredienser till olika hud- och hårvårdsprodukter.

Det finns omkring 400 arter av Aloe i världen, och alla har sina goda egenskaper. Men bara en enda sort har älskats av mänskligheten sedan tidernas begynnelse: Aloe Barbadensis Miller. Forevers Aloe vera.

Aloe veran handplockas vid perfekt mognad och Forever använder endast innergelen, som stabiliseras via unik patenterade process. Både Aloe veran och slutprodukten genomgår en mängd noggranna kontroller längs produktionen för att säkerställa en säker produkt med hög kvalitet. 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.