Skapa konto Glömt lösenord?

Business & Health By Sophia

Sofia Barcefer

Independent Forever Business Owner

Business & Health by Sophia - Inspiration & Webshop

Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar kombinerat med vår kunskap och erfarenhet ta fram det bästa just för dig.

Perfekta helhetslösningar anpassat för dig.
-Wellness
-Fitness
-Beauty


Genom erfarenhet, utbildning och fantastiska resultat skräddarsyr jag program och paket som anpassas för din vardag. Mitt driv ligger i din energi och vilja. Jag hjälper dig att ta fram dina bästa sidor, ger dig verktygen som gör det enkelt samt ger dig full support på din resa mot ditt nya välmående.

Business mentor
Hälsoinspiratör och hälsocoach
Egenföretagare, småbarnsmamma, affärsutvecklare och utbildare

Maila ditt intresse till:
sophiabarcefer@hotmail.com

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.