Välkommen!
Jag heter Sofia Lejon och är oberoende återförsäljare för Forever Living Products.
Här på min sida kan du köpa härliga produkter. Det finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och makeup och produkterna är baserade på naturligt odlad Aloe Vera av bästa kvalitet.
Grundtanken kring produkterna är enkel: visa din kropp omtanke, både inifrån och ut! Vår kropp är vår rymddräkt och den behöver vård och omtanke för att må så bra som möjligt. 

Här kan du även läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med mig för en produktvisning. 
 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, vilket innebär att du kan ta hem och testa de produkter som du är sugen på, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
Självklart får du även personlig service utöver det vanliga!
 
Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. Och jag har även en låneväska med Fleur De Jouvance härliga hudvårdsprodukter som du kan få låna hem i 3 dagar för att se vilken produkt som är din favorit! 
 
Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor!

072 - 541 42 10

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.