Undrar du vad en box C9 kostar?

EN LÅDA C9 kostar 1372 kr 

Välkommen hit! 

Här kan du handla fantastiska hälso- skönhet & wellnessprodukter från Forever Living!

Har du frågor, tveka inte att kontakta mig på epost: ulricath@gmail.com

I butiken finns fitnesskoncept som hjälper dig att lägga om dina vanor till ett mer hälsosamt liv och samtidigt gå ned i vikt. Konceptet heter Forever FIT och består av tre delar C9 en kckstart som gör dig motiverad att forstätta med dina nya vanor, F1 och F2 har träningsprogram som gör dig mer tonad i kroppen.

Dessutom finns olika andra vitaminer och kosttillskott , hudvård för alla hudtyper och make up som passar de flesta. 

Mest känd är Aloe Vera Gel drycken som du dricker för att få en välgörande effekt på olika sätt för hud, hår, naglar, på slemhinnor och för magen.

För att handla behöver du regsitrera dig med en epostadress och lösenord. Det är allt som behövs, sedan är det bara att beställa!

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.