Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hej!
 
Jag heter Pia och är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida köper du härliga aloe vera-produkter, läser om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och kommer i kontakt med mig för en produktvisning. 
 
Mest känd bland alla våra produkter är nog Aloe Vera Gel – Aloe Vera-drycken som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även kosttillskott, hudvård för alla hudtyper, kroppsvård, makeup och eteriska oljor.
Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut.
 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga!

Vill du veta mer om produkterna, affärsmöjligheten och produktvisningar så träffar jag dig gärna!

Pia Olson

pia.olson1@gmail.com

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.