Välkommen till Carina Hammarstrand på Hälsans Hus!
Här kan Du lära Dig mer om Aloe Vera och köpa Forevers produkter.           

Jag arbetar som sjukgymnast sedan 1989 och mitt företag heter  PhysioCHraft, där Physio står för Physiotherapi och CHraft med CH säjer att Carina Hammarstrand ger CHraft!        

Mitt liv kretsar kring att vara så Frisk som möjligt. Att ge mig själv CHraft genom träning, god sömn och bra matvanor. Jag kallar detta för Service och Underhåll. Precis som vi servar våra kapitalvaror. Som en del av min Service av kroppen har jag sedan 2004 använt mig av Aloe Vera produkter från Forever. Jag brukar säja - Prova och märk skillnaden! Du får Alltid pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd! Nöjd Kundgaranti på Riktigt!!
Vi ses!

Läs mer om Carina på www.physiochraft.se

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.