Jag söker nya ledare till vårt framgångsrika team!

Vill du veta mer om hur Du kan skapa dig den framtid Du vill ha? Kontakta mig så tar vi ett kort möte!

Jag jobbar i huvudsak med rekrytering och coaching av nya medarbetare samt vårt härliga team. Vi är ett framgångsrikt gäng som stöttar och hjälper varandra till framgång. 

Vi fokuserar på att utbilda starka kvinnliga ledare men även män är hjärtligt välkomna. Ledord nr 1 i vårt team är vänskap!

Jag söker dig som har en härligt positiv energi och ett eget driv.

* Är Du intresserad av en extra inkomst eller en oberoende inkomst?
* Vill Du ha mer fritid?
* Är Du intresserad av att själv bestämma över Din tid och Ditt liv?
* Vill Du vara Din egen chef?
* Vill Du hjälpa andra att nå sina mål?

Surfa runt och läs mer, hör sedan av Dig till mig vid funderingar och när Du är redo! 

Vill du ha mer info om vårt team och hur vi arbetar?
Gå in på www.aloefamily.se eller klicka på denna länk så får du se en film om oss: https://youtu.be/raqzwlAoW8o
 

Sugen på hälsokväll eller spamys med vännerna?

Skulle du tycka att det vore mysigt med en hälsokväll tillsammans med dina vänner? Njuta av vännernas sällskap & samtidigt få information om hur du kan få en härlig nystart med fokus på kost & träning? Eller föredra du ett skönt fotbad eller en lyxig ansiktsbehandling? Hör i så fall av dig till mig så kommer jag och pysslar om er lite extra.  
 

Vill du satsa på din hälsa?

Jag söker just nu Dig som vill komma igång med sundare vanor med våra enkla & effektiva kost- och träningspaket C9, F15 och Vital5!
Välj mellan
* Nybörjare
* Medel
* Avancerat träningsprogram.
Du tränar hemma eller där du brukar och följer programmet - men du får daglig support av mig :D
 
Hör av dig så får du veta vilka förmåner du får som min testperson!
 
Hur ser din aktiva livsstil ut? Nedan kan du läsa mer om de olika paketen och välja den nivå i F15 som passar dig bäst!
 
**********************************************************************************
Information om Forever F.I.T
En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.
I vår F.I.T.- familj är F15 den senaste medlemmen. F.I.T., som står för Foundation, Inspiration och Transformation, är utvecklat för att du ska få den hjälp du behöver för att behålla en hälsosammare livsstil.
 
F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.
 
När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.
 
F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Som vanligt har du alltid 90 dagars Nöjd-Kundgaranti på hela vårt sortiment!

Varmt välkommen att kontakta mig & ha en fin dag!

/Petra Pålsson, 
Manager och stolt Independent Forever Business Owner
Mobil: 0768-977 666
Mail: petra.palsson@aloefamily.se

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.