Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Ninnans Aloe vera

Ninnan

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Nina Linder
Independent Forever Business Owner

Bladgatan 171
93158 Skellefteå
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Själv bara älskar jag min Foreversida med våra gemensamma värderingar, riktningar och värdegrund. Här mottas verkligen allas drivkrafter och ambitioner i arbetet med öppna armar varenda dag. Vi har verktyg som guidar och visar oss i det dagliga arbetet, och med hjälp av dem skapar vi alla möjliga möjligheter, bara genom att förmedla våra produkter. Produkter som i sin tur hjälper människor att både må bra och se bra ut. Vi erbjuder till och med möjligheter att styra sin tid genom att driva en egen verksamhet om man känner för det.

Var och en i vår Foreververksamhet är bara ett mindre företag, men många små företag i ett enormt samarbete för oss så mycket, mycket längre! Tillsammans är vi stora och skapar kraft då vi är många med stora ambitioner och skaparanda, och vi når som längst när vi alla drar åt samma håll. Vi kan presentera gemensamma evenemang, webinar, träningar och fester för oss alla, men vi kan också dela med oss av med- och motgångar och kan ge och få stöttning när det behövs. Vi bygger helt enkelt tillsammans med kontoret, Forevers varumärke och trovärdighet, och vi har rätt kul under tiden vi gör det. Vad som lockar med att driva en egen Forever-verksamhet varierar, och varje "FBO" driver faktiskt en oberoende verksamhet.

Men det är viktigt att komma ihåg att vi bygger ett företag och ett varumärke. För utomstående är vi precis lika mycket Forever som kontoret, och vi ska se till att det är ett Forever vi alla kan vara stolta över varenda dag vi verkar i det!

Nu söker jag dig som är målmedveten, har mycket energi och några timmar över varje vecka för att bygga upp en egen business, en grund för din framtid.
 
Jag jobbar med ett globalt hälsoföretag som idag finns i över 160 länder och söker dig som vill tjäna lite extra pengar varje månad, eller är nyfiken på en helt ny livsstil. Du jobbar i ett team, men bestämmer själv dina timmar och hur mycket du vill jobba beroende på hur mycket du vill tjäna.

Företaget är väldigt generöst och har väldigt ofta utmaningar, så för de som jobbar på bra finns det lilla extra, resor, bonusar och mycket annat som får vardagen att bli lite roligare.
 
Titta på detta och hör av dig om det låter intressant: www.oppforlife.se

I am Forever