Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till min Forever-shop!
 
Jag heter Nina Unkuri och är oberoende återförsäljare för Forever Living Products.
Till vardags driver jag min butik Ninas Häst & Hund, www.ninashastohund.se, som både är en webshop och en fysisk butik i Vallentuna, norra Stockholm. Jag hjälper dig att hitta produkter till både dig och dina fyrfota vänner, så kontakta mig gärna om du har några specifika problem eller frågor!

Forevers produkter är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera och förutom högkvalitativa produkter har du dessutom 90 dagars Nöjdkundgaranti!

Samla ihop ett gäng vänner så kommer jag gärna och håller en produktvisning, varför inte en liten "minispa" kväll? Skulle du vara intresserad av att själv starta en egen verksamhet med möjligheter till extrainkomst och jobba tillsammans med mig och mitt team? Kontakta mig så berättar jag mer!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.