Hej!

Mitt namn är Camilla och driver sedan ett tag tillbaka eget företag med inriktning på Hälsa och Friskvård.

Jag är utbildad massör och har en lokal i Forsbacka, strax utanför Gävle, där jag tar emot kunder för behandlingar. Här har man även möjlighet att köpa våra fantastiska produkter.

Jag kom i kontakt med Forevers produkter första gången via en utbildning i olika spakurer och föll direkt för de underbara produkterna. Sedan dess har mitt användande av Aloe Vera produkter ökat markant och jag upplever mig piggare, har fått bättre sömnkvalitet och är mer energisk än någonsin tidigare.

Vill du veta mer om våra produkter eller vad Forever kan göra för dig och din framtid så tveka inte att höra av dig, så ska jag berätta mer!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.