Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Mias Best Choice

Mia Wängestam

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Kontakta mig

Mia Wängestam
Independent Forever Business Owner

Mobil: +46705231665 Bålgård Östtomta 1
67192 Arvika
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Hej 


Mitt namn är Mia Wängestam och jag och min familj kom i kontakt med produkterna via en väninna som jobbar med Forever. Jag sökte kvalitetsprodukter både till mig själv, familjen och djuren och det är några stycken här på gården. För varje produkt jag provade så blev jag mer och mer imponerad av kvalitén, drygheten och vad de gjorde för både vår och djurens hälsa. Tillslut insåg jag att det måste vara bättre att själv kunna rekommendera dessa produkter och samtidigt få bra pris på vårt eget förbruk, som är stort. Så nu rekommender både jag och min dotter Kellie dessa fantastiska Aloe Vera produkter.

Vi brinner för att hjälpa andra människor till både bättre hälsa och ekonomi och  arbetar idag som Oberoende Distributör och Teamledare vilket gett mig/oss möjligheten att hjälpa andra människor att starta upp sin egen verksamhet under Forevers ”tak”.

 

Vi Söker Dig som vill ha de bästa produkterna som finns på marknaden, som kanske tröttnat på ekorrhjulet eller som önskar att få ut lite mer av livet.  Eller har du kanske alltid drömt om att starta upp DIN egen verksamhet, men inte vågat p g a de stora riskerna och investeringarna som det innebär. Att arbeta med mig i mitt team ger dig en karriärmöjlighet samtidigt som Du får tillgång till Världens bästa Aloe Vera produkter som gör skillnad!

 

Och det till en MINIMAL kostnad – Allt du behöver är dina egna visningsprodukter, en dator & telefon. Du väljer själv vilka produkter du vill jobba med och givetvis hjälper jag dig igång med din nya verksamhet.

 

Vill Du veta mer om jobbet eller Forever som är världens största odlare och distributör av ekologisk, färskpressad, kallstabiliserad Aloe Vera  – Hör av Dig!


Eller vill Du kanske bli kund och testa produkterna  – Hör av Dig!

Jag finns även på facebook - https://www.facebook.com/MiaW5

Jag ser fram emot att höra av Dig  – Till dess  – Lev Livet Väl  <3 /Mia