Matt i kroppen?

Anna Matti

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Kontakta mig

Anna Matti
Independent Forever Business Owner

Företag: MATT I KROPPEN ABMobil: 0709580400 Solna Torg 19 (5tr)
17145 SOLNA
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Mitt namn är Anna Matti och jag arbetar sedan 2002 som massageterapeut och PT i mitt eget företag Matt i Kroppen? Massage & Friskvård.

Jag träffar dagligen massor med människor som alla söker sig till mig för att få hjälp med sin hälsa och då främst deras muskler. Men för mig är hälsa så mycket mer än bara mjuka, smidiga muskler och frånvaro av skador och krämpor! Därför kompletterar jag min grundverksamhet med de underbara aloevera-produkterna! De hjälper mig och mina kunder att bland annat skapa balans i magen vilket i sin tur ger en bättre hälsa i resten av kroppen!

Själv har jag använt flera av de här produkterna sedan 2002 och då främst linimentet och andra produkter som jag har haft användning av i min massageverksamhet. Sedan februari 2011 dricker jag också juicen och det är något av det bästa jag har gjort! Magen funkar som den ska, håret är starkare och glansigare, en del andra krämpor som stört mig tidigare har jag inte heller känt av och jag tycker att jag tar upp näringen i den mat jag äter bättre.

Det är så kul att höra hur kunder kommer och lämnar rapport om än det ena än det andra resultatet, saker de inte trodde de skulle kunna bli hjälpta med!

Dessutom är det väldigt kul att arbeta med så trevliga människor som jag har i mitt team! Och alla har vi samma passion, nämligen HÄLSA!

Tveka inte att kontakta mig om du vill ha mer info om produkterna, min verksamhet eller Forever Living Products!
 

Med vänliga hälsningar,
 

Anna Matti
 

0709-580 400
anna@mattikroppen.se
http://mattikroppen.se