Marias Aloe Vera Shop

Maria Olsson

Independent Forever Business Owner

VÄLKOMMEN!

Maria Olsson heter jag och jag arbetar som oberoende distributör åt företaget Forever Living Products. 

Vad roligt att Du har hittat hit! Här kan du handla fantastiska Aloe Vera produkter för hälsa, välbefinnande och skönhet av högsta kvalitet. När du handlar av mig får du personlig service och dessutom alltid 90 dagars Nöjdkundgaranti. Så du kan i lugn och ro testa produkterna. Skulle du inte vara nöjd med resultatet så lämnar du dina tomma förpackningar åter och du får pengarna tillbaka. Inga konstigheter, du har inget att förlora men mycket att vinna.

HANDLA / BOKA VISNING

Genom att skapa ett konto kan du logga in i shoppen och handla direkt. Om du inte känner till våra produkter sen tidigare så föreslår jag att du bokar en produktvisning. Som värdinna för en sådan träff tackar jag dig med produktrabatt - hör av dig för mer information.

NYHETSBREV OCH ERBJUDANDEN

Varje månad skickar Forever Living Scandinavia ut ett inspirerande nyhetsbrev direkt till mina kunder. I detta nyhetsbrev presenteras Månades Produkt, det är också lite allmän inspiriration och annat läsvärt. Jag har valt att varje månad koppla ett erbjudande till detta Nyhetsbrev. Det kan vara en rabatt eller ett bra paketerbjudande t.ex. Missa inte detta! Om du skapar ett konto här på min sida ( titta i övre vänstra hörnet ) så får du automatiskt nyhetsbrevet till din mail. Du kan närsomhelst välja att avsluta denna prenumeration.

Erbjudande för denna Månadens Produkt är 10 % i rabatt.

Välkommen att titta runt i shoppen och läs mer på hemsidan om mig, om företaget Forever och om Aloe Vera.

Du kan också följa mig på min facebookgrupp, följ bara direktlänken högst upp på sidan. 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.