Kontakta oss

Majlis & Veikko Roine
Independent Forever Business Owner

Företag: ROINE CONSULTING HBTelefon: 08-510 507 21Mobil: 0707-72 82 79 JUNIGRÄND 10
18751 TÄBY
Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer vi ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Maj-Lis och Veikko Roine, Soaring Manager

En ny start i livet med en ovanligt sund affarsmöjlighet.........

Jag och min familj började använda Aloe Vera produkter hösten 1999. Att upptäcka kraften i Aloe Vera,att få mera ork och energi och bli "vackrare på köpet" är ju otroligt. Det var inte svårt att börja rekommendera produkter för våra vänner!

Jag är akademiker i botten och har alltid haft flera arbeten och vidareutveckling på gång samtidigt. Det enda jag inte haft nog med är tid! Jag har alltid drömt om att få vara min egen chef och själv bestämma när och hur mycket jag vill arbeta!

Forever har gett mig den här möjligheten. Beslutet att våga lämna sin trygghet och satsa helhjärtat på Forever tog sex år. Idag arbetar jag tillsammans med min make mot våra gemensamma mål.

Forver är en ovanligt sund verksamhet. Du får den hjälp och det stöd du vill ha i din verksamhet. Du väljer själv hur mycket du vill arbeta, när och var du vill göra det. Du väljer själv dina medarbetare. Du får hela tiden tillgång till mycket bra utbildningar och personlig utveckling.

Idag finns allt material vi behöver och vårt system är väl utvecklat, så det lätt att bedriva verksamheten. Var kan du starta en egen verksamhet utan stora, egna ekonomiska insatser? I Forever satsar du din tid och ditt enegagemang i stället för att satsa ditt kapital. Du får chansen att starta egen verksamhet tillsammans med ett världsledande företag, i en mycket het bransch. Kan det bli bättre?
Idag rekommenderar vi både Aloe Vera och Forever till vänner och bekanta.

Arbetet är roligt, givande och lönande!
Vill du bli en av oss? Ta gärna kontakt så berättar vi mera!