Linneajosefin

Linnea Mellblom

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Linnea Mellblom
Independent Forever Business Owner

Södra bokhagsvägen 1A
25355 Mörarp
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Vill du ha mer tid över till familjen? Vill du vara din egen chef? Vill du styra din egen tid? Vill du ha en ny karriär? Vill du ha möjligheten att välja dina kollegor och arbetsplats själv? Vill du ha en bättre inkomst?

Anledningarna till att börja jobba tillsammans med mig och mitt team är många. Vi erbjuder en fantastisk affärsmöjlighet och framtid. Att jobba som Forever Business Owner innebär att du själv styr och bestämmer över din tid och verksamhet. Vad du har för mål och inkomstdrömmar avgör hur mycket tid och jobb du bör lägga på att lyckas. Det innebär att du kan jobba 2 timmar i veckan, 2 timmar per dag eller 10 timmar per dag. Möjligheterna är oändliga och har du drivet så kan du nå otroligt långt. 

I vårt team jobbar alla självständigt med sin egen business men hjälps åt hela tiden med att inspirera, motivera och stötta varandra! Är du målmedveten, driven och vill bli en del av vårt fantastiska gäng så hjälper jag dig att bygga upp din verksamhet, lägga upp en plan och kommer alltid att finnas för att coacha och hjälpa dig att nå dina drömmar. 

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar? Tveka inte att höra av dig så bokar vi in ett skypemöte eller en kaffe så du kan få mer information.

DREAM BIG!

Linnea  0722- 070401