Varmt välkommen till min hemsida och webshop!

Hos mig har du möjlighet att köpa högkvalitativa produkter från världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. 

Här guidar jag dig till de produkter som passar dig bäst och skulle du mot förmodan inte känna dig nöjd med din produkt, har du som kund alltid 90 dagars nöjd kund-garant. Detta för att du som kund ska känna dig trygg - men även för att vi vet hur bra våra produkter är!

Vill du veta mer om våra produkter, testa på dom eller ha en visning så kommer jag gärna hem till dig eller till din arbetsplats och håller en visning/temakväll för er. 

 

 

Du är alltid välkommen att kontakta mig när som helst vid frågor eller funderingar!
Linnea

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.