Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Till Diana & Peters

FOREVER LIFE & Webbshop!

På denna sida hittar du Forevers hela sortiment av 200 produkter med topp kvalité, allt från hälso- och kroppsvårdsprodukter och smink till speciellt framtagna produkter för djur! Alla våra Aloe Vera baserade produkter är värdsledande och framtagna för att ge alla en optimal hälsa! 

Du kan här i lugn och ro titta och läsa om alla våra produkter men också besöka vår webbshop där Du, om du vill kan handla just Dina favoriter som du snabbt och enkelt får hemlevererade!

Om du vill beställa/bli kund i vår webbshop så behöver du bara klicka in och skicka oss dina kunduppgifter så som namn, adress,telefon och e-mail adress under fliken Webbshop och "kontakta mig"! Du får då en egen inloggningskod och kan därefter beställa!

Alla Forevers produkter har 90 dagars nöjd kundgaranti! 

vilket innebär att du kan köpa, använda, testa se vad du tycker i 90 dagar! Skulle det vara så att produkten inte motsvarar dina förväntningar så är det bara att kontakta oss så får du pengarna tillbaka! Vilken möjlighet!

Vi är glada att Du tittade in hit och önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Diana & Peter

 

   

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.