Roligt att du tittar in och varmt välkommen till min hemsida!

Är du som jag intresserad av personlig utveckling, hälsa och välbefinnande och vill att kroppen och själen ska må så bra som möjligt, då har du kommit rätt.

Jag heter Lena och arbetar med min man Kjell som oberoende Forever Business Owner (FBO) sedan våren 2011 med Forevers aloe vera och hälsoprodukter.

Den större delen av vårt sortiment består av ekologiska färskpressade aloe vera-produkter både för insidan och utsidan men vi har också honungsprodukter och kosttillskott. Min familj har använt produkterna under många år och vi har funnit tillsammans med alla våra trogna kunder att Forevers produkter verkligen fungerar och är det bästa valet för att må så bra som möjligt i vardagen.

Här på hemsidan kan du hitta all inspiration och information om Forevers produkter.

Håll tillgodo!

MÅNADENS ERBJUDANDE! ERBJUDANDE!

Vid köp av minst 2 produkter (över 400:-) få ett Aloe Lips på köpet(värde 47:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.