Laura Elena Mardones

Independent Forever Business Owner

Forever Aloe Vera Gel™

Forever Aloe Vera Gel™ Vår absoluta storsäljare är vår naturella Aloe vera-dryck som består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet.
Läs mer

Välkommen! Jag heter Laura Elena Mardones och är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida kan du köpa riktigt bra produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med mig för en produktvisning. Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräscha fruktsmaker. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper och ett fantastiskt kost- och träningsprogram som pricken över i! Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut! När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga! Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. Varmt välkommen att kontakta mig!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.