Julkampanj 2017!

2017-11-30
My Forever Journey

Från sommarens värme till höstruskets regn - vad hände egentligen däremellan?

Julkampanj 2017.jpg
Stjärnjul 2017.jpg

Det känns som om ett helt liv har fått plats på några få månader - men riktigt så dramatiskt är det inte. Jag har helt enkelt börjat på en ny tjänst på mitt dag-jobb, samtidigt som jag rampat upp mina sångaktiviteter. Så, förutom 3 (tre!) barbershop-ensembler - kören, tjejkvartetten och mixkvartetten - så har jag dessutom två ensembler på dag-jobbet - en på gamla enheten och en på nya enheten. Summa: FEM olika grupper, och jag ska framträda med tre av dem nästa vecka...!

Och dessutom ska jag hyra ut min lägenhet och hyresgästen flyttar in på lördag. Puh!

Så därför passar det väl utmärkt att lansera min julkampanj i samma veva? 

  • Vet du inte vad du ska ge bort? Jag kan vara din personliga shopper! Beskriv för mig personen som du vill skämma bort, så rekommenderar jag en härlig julklapp. 
  • Lägg din beställning senast den 10 december, så får du din leverans i god tid innan jul OCH i en stilig julklappsinslagning.
  • Och om du handlar för över 500 kr, får du en egen julklapp från mig. <3

Vad väntar du på? Skicka mig ett meddelande så berättar jag mer! Eller kila in i shoppen och lägg en beställning på en gång! :-)Naturens guld

2017-07-10
Forever Products

Idag trotsade vi vädrets makter och dukade upp det bästa naturen har att erbjuda!

Redo_för_start_20170709_110930.jpg
Inuti_bikupan_20170709_114315.jpg

När man styr över sin egen affärsrörelse, kan man också välja med vilka man ska samarbeta. Jag hade turen att för några veckor sen lära känna Katja Göller, en ingenjör på Scania som också har startat eget företag och säljer honung från med sin biodling. Katja och jag insåg att våra respektive produkter lockar ungefär samma kunder - så varför inte göra ett gemensamt event?

Idag gick den första "Naturens guld" av stapeln i Katjas trädgård i Tullinge. Vilken fantastisk dag det blev! Det var full fart på ruljansen från första stund - första kunden kom redan en kvart innan vi egentligen startade. Och inget kunde hindra kunderna från att handla det de ville ha, vare sig regn eller långa köer! Det blev några intensiva timmar ute i den friska luften. Gissa om det gav mersmak!

Nästa tillfälle att träffa Katja från Borghults Honung och Laura från Design Your Life blir troligen i september ute på Ekerö. Håll utkik efter eventet på våra respektive sidor på Facebook!Happy feet

2017-06-20
Forever Products Inspiration

En tjejkväll med fotspa i trädgården - vilket underbart sätt att tillbringa en sommarkväll!

240_F_86168480_MLZI0nwn9KrPxigzX0hUCm4AaUup102E.jpg

Igår kväll samlades Karin och hennes tre gäster i hennes vackra hem i Järna. Vi hade preppat tillsammans och dukat upp så fint, med fotbaljor och gröna handdukar, en vacker display med exempel på alla produkterna, en massa aloe vera och shakes, en nyttig kladdkaka, och fräscha grönsaksstavar och frukt. Efter en inledande stund då vi lärde känna varandra en gnutta och jag berättade om företaget och produkterna, så satte vi igång med fotspa. Åh, vad härligt att få rå om sina vänner och sina fötter - vilken oslagbar kombo! Alla var superglada och nöjda, och gick hem med de lenaste fötterna någonsin!

Skulle inte du också vilja bjuda hem dina vänner på en härlig afton som denna?The Heat is on!

2017-06-18
Forever Products

I min tillvaro premieras smarta lösningar, bl.a. saker som har flera användningsområden. Aloe Heat faller mycket väl in i den kategorin.

2016-comedy-wildlife-photography-awards-winners-9.jpg

Fotoblixt eller grodsolarium? Varför inte både och?
(Foto: James Sharp/Barcroft Images/Comedy Wildlife Photo Awards)

Efter en intensiv helg med oväntad hetta, 10 timmars bilfärd och 10 timmars stillasittande föreläsningar på mindre än två dygn, inkl en natts dansande, säger nu mina fötter ifrån. De har svullnat upp rejält och liknar mest ett par tamales (latinamerikanska kåldolmar). Då kliver Aloe Heat in och räddar dagen tre gånger om:

  1. Första gången, genom att lindra klådan efter gårkvällens myriad av myggbett.
  2. Andra gången, genom att lindra träningsvärken i vaderna efter nattens samba-dans i 12 cm höga klackar.
  3. Tredje och senaste gången, genom att få igång blodcirkulationen i mina tamales till fötter. 

Doften av Jenka glider långsamt genom luften. Pirret i fötter och vader har lagt sig, och resten av Laura har också gått och lagt sig, för att hinna få några timmars sömn innan en ny vecka startar. 

Har du några fler smarta sätt att använda Aloe Heat? Deal med dig och skicka in dina tips och tricks!

Distributor
Name
Mav open MAV