VÄLKOMMEN till KNORRINGS HÄLSOHUS!
Här kan du köpa hälso- o skönhetsprodukter baserade på förstklassig ALOE VERA!

Som världens största producent håller vi högsta kvalitet på våra produkter. Den internationella kvalitetscertifieringen som våra produkter har, Aloe Science Council Seal of Approval, garanterar att de är baserade på 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel av högsta kvalitet.

En förutsättning för god hälsa är ett bra näringsintag, och under många århundranden har människor världen runt använt Aloe Vera just för dess hälsobringande egenskaper. Våra produkter tillverkas främst av ingredienser som tagits tillvara på bästa möjliga sätt för att bevara alla naturliga näringsämnen och välgörande egenskaper.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.