Vi söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat våra liv. Nu vill vi hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Tänk vad en grön planta kan göra...........

2001 råkade jag på företaget Forever för första gången via en kvinna som presenterade produkterna och företagets möjligheter. Jag sa blankt nej när hon frågade om jag ville bli en i hennes team.

Någon vecka senare använde jag gellyn, som jag fått prov på, och bestämde mig på 10 minuter att "detta vill jag veta mer om". Sedan dess har jag använt produkterna själv och rekommenderat mina barn och vänner att använda dem.

Det dröjde till 2010 innan jag började jobba med Forevers härliga produkter och 2012 bildade vi vårat företag.

Du kan träffa mig på olika marknader, tex är jag i Nossebro den sista onsdagen i månaden från april till oktober varje år.

I sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och till din träning. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med mig!

Kerstin Karlsson

0723-613281
kerstin@aloeverahuset.se

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.