ARGI+™

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.
Läs mer

Välkommen till Kikkiz AloeVera

Droppen som stärker kroppen ☼

AloeVera har använts i tusentals år av människor just för sina hälsobringande egenskaper. Den är troligen världens nyttigaste grönsak och kan användas både som en naturlig del i en sund och välbalanserad kost och utanpå huden!

Här hos Kikkiz AloeVera hittar du härligt nyttiga produkter för din hälsa, för din kroppsvård, för din skönhet och till och med för dina älskade husdjur. Välkommen till shopen!

Du är varmt välkommen att kontakta mig för att få veta mer om vår rika flora av härliga produkter. Du når mig under dagtid, vardag som helg på telefon och dygnet runt kan du skicka ett mail till mig. Så tveka inte att höra av dig om du behöver informationsmaterial, vill ha en prislista eller vill beställa produkter.

Vill du se priser på produkterna - kan du också registrera dig som kund i shopen. Beställer gör du när du hittat dina favoriter, antingen beställning via shopen eller om du vill beställa personligen via telefon eller e-post.

Telefon: 070 - 699 09 61
E-post

KIKKI SANDSTRÖM
Inspiratör & Coach

Jag bloggar på KikkiSandstrom Hälsoinspiratör
Du är varmt välkommen att titta in!

Gilla oss på Facebook

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.