KeySer Wellness & Communication

Pernilla & Ola Keyser

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Vi söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat våra liv. Nu vill vi hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL OSS OCH VÅR WEBSHOP!

Här kan du köpa så gott som allt du behöver för din hälsa och kroppsvård. Det är bara att gå in och botanisera i shopen där du även kan läsa mer om produkterna. När du är färdig är det bara att välja betalningsalternativ och du har oftast varorna hemma hos dig inom en vecka. Enkelt, eller hur? Fraktfritt för beställningar över 750 kr.
 
Vid minsta fråga så hör av dig. Vi finns här för att hjälpa Dig! Kanske vill du testa produkten först? Kom hem till oss och testa eller så samlar du några vänner och ha en tematräff där ni provar produkter utifrån temat, dessa träffar är uppskattade. Bor du i närheten kan du även låna en låneväska och testa utvalda produkter i lugn och ro under några dagar. Vad skulle passa Dig?

 

Forever Living Products är the Aloe Vera Company, känt för hälsa, unika produkter, hög kvalité och stort engagemang. Den populäraste produkten är en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak som ingår i vår och miljontals andra personers morgonrutin. Produkterna är baserade på naturligt odlad Aloe vera med en patenterad stabiliseringsmetod och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut!

 

NYHETER

Fantastiska Infinite by Forever, ett Anti age set som är baserat på mycket forskning och innehåller produkter för såväl insidan som utsidan för optimal effekt. För oss över 25 år.
 
Forever Move är ett kosttillskott för alla oss med leder och är baserat på forskning och Forever har patenterat sammansättningen. Gå in och läs mer om detta!
En superspännande produkt enligt oss!
 
FOREVER F.I.T ett smart program komplett med träning, kosttillskott och kostråd
CHANGE 9 är en Kickstart på 9 dagar, som med sitt enkla program och vår coaching ger dig verktyg du behöver för att starta din förändring idag. Många fortsätter att göra denna box 2 gånger/år
 
F15 är tre kompletta kost- och träningsprogram på 15 dagar vardera, perfekt fortsättning på C9 för att sätta goda vanor. Finns i 3 nivåer Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 och Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut.
 
Kanske vill du som vi effektivisera vardagen och enkelt få hem det som behövs.
VITAL 5 Ett smart basprogram som förenklar vägen till välmående på daglig basis och som räcker 1 månad/person. Välj på naturell Aloe Vera Gel eller Aloe Berry Nectar. Du får även Forever Daily Multivitamin tabletter, Artic Sea Omega tabletter utan tungmetaller, Forever Probiotica men goda tarmbakterier där kapslen luckras upp först i tarmen, Argi+ med L-arginin, vitaminer och fruktextrakt. Komplettera sedan med andra kosttillskott som just du behöver.
 
Top 8 Gå ihop några stycken och beställ hem tillsammans Aloe Gel, Aloe Berry Nectar, ARGI+, Aloe Gelly, Propolis Creme, Aloe Heat lotion, Forever Bright Toothgel och en ask Aloe Lips. Detta är även en perfekt startbox om du vill bli en Independent Forever Business Owner. Vi hjälper dig så att du kan köpa in till dig själv. Hör bara av dig!
 
Är du inte nöjd med ditt köp så använder du vår 90 dagars NÖJD KUND GARANTI. Testa och prova, vad har du att förlora?
 
Vilka är vi? Vi heter Pernilla & Ola Keyser och är stolta Independent Business Owners och Teamledare inom Forever Living Products. Forever har påverkat vårt liv och hälsa väldigt positivt och vi vill hjälpa så många männsikor som möjligt till bättre hälsa och livskvalite. Forever har en fantastisk affärsidé och en marknadsplan som skiljer sig mycket från många andra Direkthandelsföretag och ger oss alla en möjlighet att bygga Globala verksamheter om vi vill. Är du det minsta intresserad så hör av dig!
 
Varför inte ha en temakväll hemma hos dig och samtidigt påbörja din egna verksamhet, som Independent Business Owner? Som Independent Business Owner har du 365 dagars ångerrätt, vilket innebär i princip att du kan starta en verksamhet utan några risker. Bra eller bra?
 
Är du det minsta intresserad av att höra mer om verksamheten eller produkterna låt oss ta ett samtal!
 
Varmt välkommen att kontakta oss!
Pernilla & Ola
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.