Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Vi söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat våra liv. Nu vill vi hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Kontakta oss

Pernilla & Ola Keyser
Independent Forever Business Owner

Företag: Keyser Wellness & CommunicationMobil: 0730577258 HEMMINGSTORPSVÄGEN 13
38271 ORREFORS
Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer vi ta kontakt med dig.

Kontakta mig
Under min tid i Indien fick jag höra om en helt fantastisk växt som hette Aloe vera och som kunde användas till så mycket. Väl hemma i Sverige kunde jag inte hitta några produkter så när Olas kollega ringde och frågade om hon kunde få visa aloe vera produkter hos oss, så blev det JA! Vi tyckte att produkterna kändes bra och affärsiden och marknadsplanen var Mindblowing! Men först efter en ordentlig undersökning av företaget och hur de tillverkade produkter och arbetar med t.ex. CSR registrerade vi oss. Detta var april 2011 och sedan dess har vi varit konsumenter av dessa härliga produkter. 
 
Vi valde att direkt bli Independent Business Owners för att spara pengar på våra inköp men även ha möjligheten att erbjuda andra att få ta del av den fantastiska Forever världen. Vi är så stolta över att vi såg möjligheten men allra mest över att vi vågade ta den!  Det finns inget härligare än att hjälpa en annan människa till att få ett bättre liv oavsett om det handlar om bättre hälsa, livskvalité, utveckling eller större inkomst.
 
Livet kan vara tufft men samtidigt väldigt härligt eller hur? Genom direkthandel eller multilevelmarketing MLM kan du själv lägga upp ditt arbete oftast utanför ett ordinarie jobb och få pengar till saker som du vill göra själv eller med familjen. En del väljer att arbeta heltid med MLM för att på så sätt kunna styra sitt liv och tid mera.
 
Pernilla gick in i den berömda väggen 2005 och 2007 och under rehabiliteringen tillbaka till livet började Pernilla plocka ut russinen ur kakan. Vad tyckte hon var roligt? Att utvecklas som människa och hjälpa andra att göra detsamma, lära sig nya saker, resa, förstå andra människor och kulturer.  Masterutbildningen inom ekonomi och internationellt ledarskap kompletterades med en utbildning till hälsocoach med NLP-inriktning som sedan fördjupades med mer NLP och komplettering till Rehab coach.
 
Ola har under åren utbildat sig inom socialt arbete och arbetar som boendestödjare inom socialpsykiatrin. Pernilla har haft många olika uppdrag och utvecklat verksamheter, men det är först nu som fokuset ligger på att bygga Forever verksamheten.
 
Vi har fått ett mycket roligare liv genom Forever som gärna ordnar fester med olika teman, resor och challenge med fina priser. Att hjälpa andra människor till bättre hälsa, livsstil och ekonomi är grunden i Forever och vi ser det som en riktig förmån att få bidra till detta.
 
Pernilla har en mångårig värkproblematik i så väl kropp som mage men kan idag leva ett bra liv. Likaså kan Ola som har haft mycket problem med sin rygg och nacke. Det känns skönt att kunna använda och förmedla produkter som är framställda med naturliga ämnen och de ingredienser som finns i produkten är där för att aktivt bidra till en effekt.
 
För Pernilla som är gluten och laktosintolerant är nästan alla Forevers kosttillskott möjliga att äta, vilket är otroligt skönt! Tack vare egen erfarenhet av allergier etc är vi vana vid att läsa innehållsförteckningar och ta reda på info, så vid minsta fråga - ställ den till oss.

Det är otroligt roligt att arbeta med Forever och vi är så tacksamma att vi blev erbjudna denna möjligheten, men framförallt att VI VÅGADE TA DEN och KAN NU ERBJUDA DIG DEN!

Forever finns i över 160 länder och vi siktar på att ha en global verksamhet inom en tioårs period. Vill du vara med?

Framgång
Oberoende inkomst
Roligt
Engagemang
Värme
Evolution
Resultat

Vi föll för Forever när vi förstod att drömmar kan bli verklighet här!

Du kan också påverka din framtid, om du vill...

Ser fram emot att träffa Dig!

Pernilla & Ola Keyser