Aloe Propolis Creme

Räddaren i nöden för torr hud Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.
Läs mer

Sonya™ Aloe Nourishing Serum

Ger huden sin lyster tillbaka Silkeslent, fuktighetsbevarande ansiktsserum som absorberas snabbt utan kladd.
Läs mer

Aloe Heat Lotion

Skön massage för trötta kroppar Härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len.
Läs mer

Välkommen till Julias Aloe Vera

Jag är återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida kan du enkelt  köpa produkter eller komma i kontakt med mig för att få veta mer. Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är: 

Du har bara en kropp - visa den därför omtanke, inifrån och ut! 

Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även kosttillskott, make up, massagekrämer, hår- och hudvårdsprodukter samt hygienartiklar.

Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig! Du har alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och personlig service.

Varmt välkommen att kontakta mig - Jag svarar gärna på frågor och hjälper dig att hitta passande produkter

 
 
Julia Nilsson
070 - 6655171

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.