Prenumerera här

 

 

 

JILA 4 goodlife Forever

Jill Lagerqvist

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Forever Living Aloe Vera - ett naturligt enkelt val! 

Välkommen till min sida här på Forever Livning!

Låt dig inspireras och känn dig trygg med att göra ett enkelt & smart val!

Välj våra produkter som till största del är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera. Odlad och skördad med stor omsorg där hänsyn tas till naturen.

Jag heter Jill Lagerqvist och driver mitt företag JILA 4 goodlife, där jag kombinerar mitt arbete som rekryterare/coach inom Network marketing med friskvårdande behandlingar och hälsosamma produkter. Jag är utbildad ansiktszonterapeut, diplomerad massör & SPA terapeut och Japansk facelift terapeut.

Jag arbetar med inriktning friskvård och hälsa. Mitt mål är att alla ska ges möjligheten att leva ett så friskt och hälsosamt liv som det går utefter sina egna förutsättningar. Kropp & själ är en enhet. Att få känna lugn, ro & harmoni i sitt liv är viktigt för välbefinnandet. Det ger oss möjligheter att leva det liv vi önskar och vill. Vare sig det gäller ett liv i lugn & ro eller fyllt av aktivtet, fart och fläkt så behöver vi rusta oss på ett bra sätt för att klara av de utmaningar livet ger och tar.

Alla produkter och behandlingar som ingår i min "meny" är valda med största omsorg och känsla.

Genom att kombinera ett hälsosamt liv med motion, olika sorters behandlingar och hälsosamma/sköna produkter från Forever Living ger du dig själv ett gott liv där du finner balans inom livets olika områden.

Forever står för produkter inom tre huvudkategorier:

WELLNESS - FITNESS - BEAUTY

Varmt välkommen att kontakta mig!

Med vänlig hälsning

Jill

Besök gärna min andra hemsida för att ta del av mitt övriga utbud:

JILA 4 goodlife

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.