Älskar hudvårdsserierna!

2018-09-19
Forever Products

Så mycket härliga produkter som kommit in vårt sortiment nu med fantastisk hudvård! Har testat alla och är supernöjd.

Nya Sonya grön linje.png
17523266_1481114168579090_1168453091534824741_n.jpg
thumb_470711__internal-image-100.png

Hudvårdsserierna i Forevers sortiment

Nu för ett tag sedan kom även den gröna serien med helt nya gelprodukter i Sonya skincare system. Jag har testat dem i några veckor och tycker jättemycket om dem! De är framtagna med stor omsorg och med den senaste tekniken för högkvalitativa hudvårdsprodukter. Jag känner mig stolt och redo att rekommendera ett komplett hudvårdssystem där jag kan handplocka produkter som passar just dig.

Hudvårdskonsultation hos JILA 4 goodlife

Känner du att det är en djungel bland alla produkter när du går på varuhusen och kikar? Tycker du det är svårt att välja rätt produkter för just dig och har du sen svårt att förstå hur produkterna ska användas? 

Det här är vanligt och jag tyckte precis det samma förut innan jag själv utbildade mig till SPA terapeut och började arbeta med hudvård. Nu finns jag här för att hjälpa dig om du önskar aloe vera basterade hudvårdsprodukter som ger fukt och näring ner i alla hudens olika lager. 

Vi har produkter som passar både tonårshuden, unga, medelålders och äldre! 

Vill du boka en tid för en hudvårdskonsultation där jag hjälper dig plocka fram vad som passar just dig så kan du kontakta mig antingen via mobilen 0708 - 66 42 19 eller via mail på: info@jila4goodlife.se

VIKTIG INFO: Du har 90 dagars nöjd-kund-garanti på alla Forevers produkter. Det innebär att du i lugn och ro kan testa produkterna hemma och är det någon produkt du inte gillar eller inte tycker funkar för dig så kan du inom 90 dagar, mot uppvisande av kvitto, vända dig till den du köpt produktern av och få dina pengar tillbaka. Det är ett tryggt sätt att handla på. 

Min ambition är att du INTE ska ha produkter som står och samlar damm i badrumsskåpen, utan hitta favoriter som gör att din hud får bästa tänkbara omtanke så du känner dig fräsch och fin.

Extra boost och omtanke efter sommaren

Känner du att du slarvat lite väl mycket med din hud i sommar? Eller har du en hud med stora grova porer och sk. pormaskar som behöver rengöras? Omjämnheter och solskadad hud? Då ska du kika på min Diamantslipning för att få en extra skjuts och boost för din hud. Den egna dagliga omtanken är jätteviktig om du vill ha fräsch hud med lyster, men ibland kan vi behöva en extra hjälp för att komma till rätta med huden igen. Då finns jag! Läs mer här: http://www.jila4goodlife.n.nu/lipomassage   (scrolla förbi avsnittet med Lipomassage så hittar du rätt)

Välkommen till mig! //JillKom igång med Aloe Vera gel

2018-05-03
Forever Products
thumb_478897__internal-image-100.jpeg
015_SE_AloeVeraGel_2013__forever_awards.png

OBS! Erbjudande i slutet av detta blogginlägg!

Det finns mycket bra fakta kring aloe vera och den har använts i flera tusen år av människor till olika ändamål. Aloe veran är verksam på hud och slemhinnor vilket även innebär vårt mag & tarmsystem. Den här korta infon fick mig att spetsa öronen då jag letade efter något mer naturligt än kemiska mediciner. Det var en av mina bästa vänner som föreslog att vi skulle testa efter att jag berättat om våra krabbiga IBS magar som innebar en del bekymmer för både mig och sonen. Ni kan testa om det funkar för er och ni har 90 dagars nöjdkundgaranti om det är så att ni inte tycker det funkar för er. 

Wow tänkte jag, 90 dagar att öppna och testa en produkt och är jag inte nöjd så skulle jag få pengarna tillbaka! Jag fick då info om att Forever hade en massa andra vardagsprodukter som vi använde varje dag hemma och köpte på en rad olika ställen ( = tar lite tid att köra rund och shoppa). Så jag gick på min magkänsla direkt, fick mitt eget idnr, kunde shoppa i min egen webshop till inköpspriser och hämta ut på utlämningsstället. Så himla smidigt för mig som inte gillar att köra runt i flera affärer och handla sånt här. Ska jag njuta av shopping så vill jag ta en dag på stan och shoppa kläder, skor och väskor, ta en fika och inte bära för tungt hahaha. Livsnjuteri kallar en del det för ;) 

När jag fick mitt eget idnr och i lugn och ro kunde testa både aloe vera gelen för våra magar, borsta tänderna med flourfri tandkräm, ta deo under armarna som inte innehöll aluminium osv... så kände jag faktiskt med en gång att det här var så smidigt! Varför visste jag inte detta tidigare? Om jag inte kände mig nöjd med produkterna och hade velat avsluta mitt idnr så kunde jag dessutom inom ett år få skicka tillbaka alla ev oöppnade säljbara produkter och då få ca 90 % tillbaka av pengarna! 

Jag ska berätta en kort historia om en tidigare erfarenhet när jag var ny med mitt lilla företag. Jag fick ett erbjudande från en leverantör om att köpa ett helt startpaket med ett behandlings/försäljningskoncept för ca 18 000 kr och då skulle jag få 15% rabatt på det första inköpet. Mycket produkter ingick i startpaketet och jag tänkte att det här blir nog bra. Det var en hel del att tänka på och en del investeringar att göra så jag funderade inte så mycket utan beställde, fick hem kartonger med produter och packade upp lite efterhand och letade först upp behandlingsprodukterna jag mest behövde och tänkte i lugn och ro ta det andra sen. "Sen" blev efter ett par veckor och då upptäckte jag att jag fått med en massa stora och dyra produktförpackningar på sånt som jag inte ens hade utbildning för att utföra! Det här visste ju säljaren om! Så jag tog kontakt och ville få antingen byta ut till det jag kunde använda mig av eller få skicka tillbaka. Det blev ett stort NEJ tyvärrr, det har passerat 7 dagars ångerrätt så där stod jag med en förlust på ca 12 000 kr :( Dyrköpt läxa! Den här erfarenheten har satt sig och jag är mer noga efter den att kolla villkoren. Så jag kan säga att jag blev helt paff över Forevers villkor och trodde lite skeptiskt att det var alldeles för bra för att vara sant!? Men nej, det var sant och det var då jag verkligen förstod att det här och då även den testade Aloe vera gelen var något som gjorde gott för mig och min familj. 

Nu kommer aloe vera gelen i en uppgradering på en redan toppenbra (enligt mig) produkt! Jag kommer givetvis att handla hem i den nya förpackningen med tetra pack och 100% återvinngsbar så fort som möjligt. Dock vill jag erbjuda dig som läser ett kom-igång-paket i plastdunksformat för att ge plats åt de nya. 

Erbjudande:

Vid köp av 3-pack dunkar av den gula original eller Berry med tranbär/äppelsmak så ingår det även nu i detta VIP-paket 4 andra produkter från Forever! Då kan du testa både aloe vera gelen och några andra produkter som kanske kan bli dina favoriter framöver!

I VIP-paket infgår: 3-pack aloe vera gel (går bra att blanda original & Berry) samt ett litet schema för uppstart med gelen som är anpassat för just dig beroende på din livsstil och hälsostatus. 

1 st deo Aloe Ever Shield + 1 st Aloe Bright flourfri tandkräm + 1 Aloe lips cerat + 1 st Aloe vera Gelly (aloe vera på tub).

För pris kontakta mig på 0708-664219 eller mail: info@jila4goodlife.se

Den här kampanjen gäller så längre lagret med Aloe vera dunkar i min butik på JILA 4 goodlife räcker, dock längst fram till den 15/6 2018.

Förresten, har DU sett att Forevers Aloe vera gel vann Swidish Health Awards pris som årets hälsoboost 2017? 

Kontakta mig för mer info på info@jila4goodlife eller skapa upp ditt eget kundnummer i min webshop där du också kan läsa mer om aloe vera gelens alla fördelar : http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/shop

Vill du på en gång ha ett eget id nummer och börja köpa produkter till inköpspris så kontaktar du mig för mer info och vi bokar in ett möte där du får all nödvändig info för att komma igång snabbt & enkelt! //Jill

#foreverproud 

 Nyhetsbrev februari 2018

2018-02-08
Inspiration

Det är full fart i mitt lilla företag JILA 4 goodlife och jag känner mig så glad och peppad att göra mitt bästa för alla.

Facebooksida JILA februari 2018.jpg

Hej mitt i vintern!

Sitter hemma och njuter av att solen tittar fram och snön gnistrar. Visserligen har vi inte så mycket snö här i södra Sverige, men ändå...visst är det vackert och så skönt med mer ljus!?

I höstas hände det något och min kalender fylldes till bredden med bokningar av behandlingar, möten och föreläsningar.
Det måste varit extra många som har slagit på djungeltrumman, enligt mig den bästa reklamen man kan få, och det har gett finfina resultat. Så jag säger allra ödmjukast ett JÄTTESTORT TACK!

Om jag ska summera lite snabbt så har mina nya behandlingar med HEBE maskinen blivit mycket uppskattade. Allra mest har jag kört Diamantslipningar de luxe på 90 minuter och så gott som alla kunder har varit mer än nöjda! Lipo-massagen gissar jag att den kommer bokas mer och mer ju närmare våren och sommaren vi kommer.
Har du missat mina nya behandlingar så kan du läsa mer om dem här:
http://www.jila4goodlife.n.nu/diamantslipning
http://www.jila4goodlife.n.nu/lipomassage

Andra erbjudanden i februari

Jag tycker om att ha lite fina erbjudande i omlopp och just nu har jag 2 olika som jag hoppas ska passa och locka både befintliga och nya kunder.

Första erbjudandet varar hela februari!
Har du gått i tankar om att ta tag i din hälsa, ställa om kost och motion så måste jag säga att mitt erbjudande med hälsoboxarna och den fina VIP-gåvan borde vara nåt för dig!
Läs mer här: http://www.jila4goodlife.n.nu/nyheter-erbjudande

Andra erbjudandet är något du bör slå till på direkt då det endast är ett Alla hjärtans dag erbjudande! Diamantslipning Royal de luxe 90 minuter för specialpris när du ger bort det som ett presentkort!
Läs mer här för det här blir garanterat uppskattat!
https://www.facebook.com/Jila4goodlife/photos/a.327388184063417.1073741829.312043638931205/1161550547313839/?type=3&theater

Har jag uppfyllt mina löften?

I mitt första nyhetsbrev i år skrev jag det här:

Viktiga ord och meningar jag tar med mig in i 2018:
Tydlighet, struktur, spontanitet, glädje, gemenskap, kärlek, våga säga ja ännu mer till vad livet ger, tro på mig själv, utmana mig och stretcha mitt sinne, ta hand om både kropp och själ.

En del av områdena har jag varit duktig på, en del rent ut sagt helkass på! Men vi är ju bara någon vecka in i 2:a månaden på året så jag har lite tid på mig. Men något jag tycker att vi alla bör lova oss är att vara mer närvarande i nuet och mindre okontaktbara i en helt annan tankevärld...

De ord jag kan plocka ut som jag varit duktig på är:
Spontanitet, glädje, gemenskap, kärlek, våga säga mer ja än nej, utmanat mig själv (lite).

Förbättringar behöver ske inom tydlighet, struktur och ta hand om mig själv både med kropp och själ. Typiskt mig tänker jag när jag ser det såhär tydligt :)

Har du gjort någon liknande lista? Om inte så gör och följ sedan upp. Det är ganska intressant för det säger ju en del om ens personlighet också, vad man väljer och prioriterar.

Varit på stort event med Forever

Alltså jag är verkligen jätteglad och stolt över att samarbeta med Forever Living måste jag säga.
Helgen 19-21 januari åkte jag och delar av mitt team upp till Göteborg för flera dagar fyllda med inspiration och nya kunskaper.
Det här mer att få känna en sådan yrkesstolthet, att känna att företaget man arbetar tillsammans med har en sådan underbar värdegrund, det är stort.

Visste ni att Forever har en egen organisation som arbetar globalt med att hjälpa utsatta barn runt om i världen i olika projekt. Både långsiktiga och akuta? Om inte så läs här: http://forever-giving.org/

Visste ni att Forever är en eftertraktad arbetsplats ute på aloe vera fälten och i deras högteknologiska fabriker och laboratorium?
De har plantage bl.a i Dominikanska republiken och de har väldigt bra anställningsvillkor för de som arbetar där.
Se gärna denna lilla filmsnutt: https://foreverliving.se/om-forever/filmer
eller kolla in denna sida och få en större inblick: http://foreverliving.com/page/journey/our-aloe/swe/sv?clearDisclaimer=true

Tänk att jag kan kombinera mitt lilla företag och göra det jag älskar att göra och samtidigt ha ett jobb till där jag samarbetar med ett världsledande globalt hälsoföretag! Det känns också stort :)

Klapp på axeln

Så för att återkomma till min lista ovan... det är bra att jag säger mer ja än nej, för OM jag sagt nej hade jag missat en massa fantastiska upplevelser som jag fått genom åren. Jag klappar mig själv på axeln och säger "Bra jobbat Jill".

Vad har du som du direkt kommer på att du själv borde klappa dig på axeln för? Både smått och stort räknas och vi borde alla bli duktigare på att berömma oss själva och andra oftare.

Nu ser jag fram emot våren och att snön smälter bort under mars

Det kommer bli en härlig vår känner jag på många sätt.
Privat har vi flera spännande projekt på gång. Ett hemligt, men det mesta helt öppet! I vecka 10 hämtar vi hem vår lilla hundvalp Sune. Han ska vissa dagar få följa med mig på jobbet, så man vet aldrig om just du får träffa Sune framöver.

På JILA 4 goodlife så kommer jag fortsätta att utöka min verksamhet på olika sätt.
Behandlingarna med HEBE känns fortfarande som en nystart. Spännande maskin och stor potential att utöka med flera behandlingar efter hand.

En föreläsning är inbokad hos en ideell förening som vill höra mer om min verksamhet med slow down behandlingar och ansiktszonen.
Jag tycker det är givande att komma ut på företag och föreningar och prata hälsa och livsstil så är det någon som läser det här som vill att jag kommer så är det bara att höra av sig.

Jag önskar er alla en fortsatt fin februarimånad och må solen vara med oss mycket och sprida ljus och harmoni :)

Varma hälsningar från Jill

http://www.jila4goodlife.n.nu

Vill du starta en egen hemsida som är enkel att hantera själv? Klicka då på länken nedan och kolla om det passar dig:
http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nuJobbstressen

2017-12-25
Inspiration

Jag möter människor väldigt ofta som lever under stor stress och press på sin arbetsplats som sedan fortplantar sig till allt i hela livet.

10387481_1093848020626703_4441561589541014756_n.jpg

Så många människor i vårt lilla land som inte mår bra på sin arbetsplats.

Så många människor som lever allt annat än en skön livsstil.

Idag såg jag en filmsnutt på 8 minuter som visar hur många upplever sin arbetsvardag. En ny arbetsmiljölag som trädde i kraft 2016. Vem/vilka företag följer den? Vet vi om den? Vad gör vi själva åt allt innan det är för sent? Se gärna filmen: https://www.youtube.com/watch?v=Y4cIbehTmfY&list=PLEIRHW0U5qepgkARKP48T7dQZ2Sm6TkJI&index=1

De sista åren som anställd läste jag varje morgon en liten lapp som jag tejpat på min skärm. Det stod: "Inget jobb är värt din självsfrid"... Dessa ord fick jag med mig redan 1998 på en utbildning i personlig utveckling och ledarskap för kvinnor. Jag har tänkt massor på denna lilla mening. För mig var det ganska många olika skäl till att jag sa upp min 12 år långa anställning och startade upp min egna verksamhet. Det har jag inte ångrat en enda sekund! Jag ville någonting mer, ville annorlunda, ville utvecklas, ville inte vara en bricka i ett spel någon annan styrde och spelade... Arbetsmiljö innebär många olika bitar. Att vara anställd innebär att man är en pusselbit i någon annans pussel. Kanske inte utbytbar rakt av, men ingen är oumbärlig. Du är bra så länge du inte försöker byta form och vilja något mera :) 

Min egen längtan har lett mig fram till en helt annan slags livsstil.

Jag jobbar för mig själv. Jag styr min tid själv. Jag hjälper andra att må bättre med både hälsa och personlig utveckling. Det känns toppen med min kombo att driva mitt företag JILA 4 goodlife som ett ben att stå på och ett annat att få hjälpa andra starta upp egen verksamhet genom ett i mitt tycke smart affärskoncept för helt vanliga människor. 

Hälsa och livsstilsfrågor är något som jag brinner för. Båda områdena innehåller oändligt mycket och är olika för varje person. Därför blir det också så spännande och aldrig långtråkigt då jag ständigt möter nya människor med olika önskningar och mål med både hälsa och livsstil. 

Alla val vi gör får konsekvenser

Vi har alla ett val, eller vi har ju många olika val, men vi kanske inte tänker på att det alltid ligger på oss själva att välja det bästa för sig själv. Det går inte i en evighet att skylla på omständigheterna. Jag har fått möta min blick i spegeln och utmanat mig själv många gånger och ta beslut om att göra, trots att jag varit lite rädd och osäker. Trots att det inte känns tryggt och invant att välja nytt och annat. Men jag och du - vi har bara detta livet. Det kommer inte gå i repris och för mig har det blivit mycket tydligt att det alltid kommer vara upp till mig själv. Jag själv tar ansvar för mitt liv - både här och nu och framåt. 

Jag ser idag livet som spännande! Det är ok att inte veta vad som ska hända bakom nästa krök faktiskt. Är jag öppen, nyfiken och förväntansfull så kommer utfallet att bli så himla bra även om jag inte på förhand har facit! :)

DRÖMMAR - MÅL - VISIONER

I början är det svårt det här med mål och visioner... drömmar har vi kanske alla mer eller mindre, men att sätta mål och ha visioner av hur vi vill ha våra liv hade jag inte tänkt på så mycket förut. Nu vågar jag drömma större, sätta stora mål och ha visioner av hur allt ska vara och bli framöver. 

Ambitioner, driv och nyfikenhet är det jag själv går framåt av och som jag vill plocka fram hos andra. För jag tror att vi alla har det OM vi blir lyssnade på, OM vi känner oss trygga med att berätta, OM någon finns som tror och peppar, OM vi blir lyfta när vi själv kanske stapplar lite i början, OM vi låter oss inspireras och vågar TRO. Det är då det händer saker. 

Så om jobbstressen har påverkat just dig - hur ska du göra då?

Det finns lösningar, andra vägar att ta, nya dörrar att öppna... För länge sen sa en kvinna till mig i ett helt annat samanhang: "När man fått nog, då går man" och jag tycker att det gäller i alla möjliga sammanhang där man har någon form av förpliktelser. Du har ett ansvar över ditt liv, din hälsa och framtid. 

Jag gav mig själv en ny chans, en möjlighet att påverka och styra mitt eget livsskepp. OM du vill kan jag hjälpa dig och här får du en möjlighet att styra ditt liv själv på ett helt nytt sätt! Klicka på "Arbeta med mig" om du är nyfiken. Verkar det spännande så kan vi fika och prata framtid, drömmar, mål & visioner.

//Jill

 Hudvård - bjud in dina väninnor

2017-10-19
Forever Products

Hösten har kommit och nu går vi in i stugorna och myser. Visst är det mysigt att bjuda in väninnorna och ha en härlig stund ihop?

Visningar JILA 4 goodlife Forever.jpg

Afternoon Tea eller höstbrunch

Den här tiden på året är det så mysigt att vara inne och kura med massor av tända ljus och en stor tekopp tycker jag. 

Jag vet att många har upplevt en hektiskt start på hösten och att tiden från det att man kom tillbaka efter semestern nästan rusat fram... Nu har kanske det mesta lagt sig lite. Upptaktsmöte, pappershögar och kick off festligheter är avklarade och vi vilar i detta innan julhögtiderna kommer igång.

Är du sugen på en mysig kväll med dina väninnor?

En stund för er själva där ni får rå om varann och er själva med lite skön hudvård är inte alls dumt just nu eller hur? Boosta er själva och huden får lite ny lyster efter sommarens aktiviteter. 

Passa på att boka in en stund med mig så ska jag göra mitt allra bästa för att ni ska få en härlig stund tillsammans. Kontakta mig för personligt upplägg mm. Kanske kan det också vara ett bra tillfälle att i lugn och ro beställa lite sköna julklappar till nära och kära? Alla klappar levereras inslagna. 

Jag arbetar bl.a som Japansk facelifting och SPA terapeut och har ett stort intresse av att hjälpa andra med bra råd och tips för bra egenvård av huden. Det ska inte vara för komplicerat att ta hand om sig så du får alltid med dig råd hem om hur du kan göra själv om du väljer att köpa och testa ett hudvårdskit som tas fram efter dina behov.

Du har alltid 90 dagars nöjd kund garanti på alla Forever Livingsprodukter.

Prova dem i lugn och ro hemma och känn dig trygg med att om du inte skulle tycka om en produkt så får du antingen byta till något annat eller få dina pengar tillbaka även om du öppnat och använt produkten. 

Varmt välkommen att boka en tid med mig för din egen hudvårdskväll med väninnorna!

Jill Lagerqvist, Independent Forever Business Owner

www.jila4goodlife.n.nu

 Ett helt annat slags sätt

2017-08-29
My Forever Journey

När jag tänker tillbaka på åren som gått blir jag varm i hjärtat och faktiskt jättestolt över allt jag har åstadkommit.

38c7b7792b3b3e1f6de6aabca282a132.jpg
c4f7ceb580b4a035930a3011ba4ffc55.jpg

En möjlighet som förändrat det mesta

Ni vet det där åsnehjulet, där man bara går runt runt en kvarnsten? Det var min känsla i många år när jag jobbade som innesäljare... Jag hade tappat arbetslusten, motivationen till att göra mitt allra bästa och fortsätta vara den driftiga person jag egentligen var. Jag var understimulerad, uttråkad, saknade utmaningar och personlig utveckling. Jag ville få lära nytt, inspireras, vara kreativ och en massa saker! Sakta men säkert sjönk det in i mig att det aldrig skulle bli så i den anställningen jag var i då. En toppstyrd koncern där cheferna lokalt inte längre fick ha samma inflytande, vi var alla bara brickor i ett spel vi inte ens fick spela själv. Så ser det ut på många av dagens arbetsplatser numera. 

Jag satt vid fikabordet och lyssnade till kollegorna som klagade, att det varit bättre förr... självklart var det mycket som faktiskt var bättre förr. Då när det fanns tid att snacka lite i korridoren och gå in och ta en kopp kaffe med en kollega på rummet och framgångar firades på ett annat sätt. När personalen ändå sågs som viktiga ner på personnivå. Samtidigt kände jag så starkt att jag inte ville "smittas" av den känslan och hänga med på klagosången. En fd kollega sa till mig när jag var relativt ny: "Vänta du bara Jill. Jag var som dig förut, nyfiken, glad, positiv, driftig, ambitiös och ville utvecka vårt arbete framåt. Men jag insåg sakta att det inte gick och nu skiter jag i vilket. Jag går hit, gör precis det jag ska med så lite ansträngning som möjligt, får min lön den 25:e och så är det bra med det". Jag rös i hela kroppen när hon pratade och tänkte att "sån" ska jag aldrig bli! 

Det kunde hänt mig också. Jag kände ibland hur jag kom in i det negativa tänket, men som ofta med mig så funderade jag grundligt ett tag och sen tog jag beslut. Beslutet ledde mig först till tjänstledigt för att läsa 2 terminer friskvård och samtidigt påbörja studier till ansiktszonterapeut. För nästan exakt 4 år sedan nu så startade jag mitt företag, JILA 4 goodlife, fortsatte vara tjänsledig på 50% för att testa mina vingar. Tog ett till viktigt beslut och i slutet av april 2014 slutade jag min anställning helt. 

Sedan dess har allt varit sig olikt. Lyssna gärna på min lilla filmsnutt om den möjlighet jag själv tog. Kanske kan jag inspirera någon att våga ta stegen bort ifrån det som inte längre känns bra i ditt liv? En möjlighet jag är så oerhört tacksam att jag fick för snart 3 år sedan... vilken resa jag gjort sedan dess och den fortsätter vara spännande! För att jag var modig och tog de första stegen bort och till något helt annat :)

Vill du bli modig? Börja med att lyssna om du är lite nyfiken. Det kanske inte passar dig, men tänk om det gör det! 

https://www.youtube.com/watch?v=5Tmlsy6zcoc

 

To be continued... // Jill 

 Ungdomar och träning

2017-08-17
Inspiration

Sportande ungdomar är något mycket positivt. Men ibland funderar jag på varför det ofta saknas ett tänk på bra kost i samband med träning...

d92ded7d603268921c3058f95cf17883.jpg

Jag önskar att det fanns en lite större medvetenhet bland både föräldrar och tränare idag om när det gäller kostens betydelse både när det gäller livet i allmänhet, men också för de aktiva och sportande ungdomarna. Många ungdomar är duktiga och håller igång med träning ganska mycket och på facebook ser jag dagligen vänner lägga inlägg från fotbolls och handbollsmatcher, gymnastikuppvisnigar, cross, ridning mm mm. Det är superskoj att följa det här och se glädjen som ofta fångats i bilderna! 

Men sen blir jag lite konfunderad att idrottsföreningar och skolklasser ofta väljer att sälja kakor och godis för att få ihop till reskassan?! Jag fattar inte det? Det finns massor av annat att välja på ju! Vill inte vi andra köpa om det inte är socker eller lotter? En del säljer strumpor, kalsonger, linnen och sånt och det är ju jättebra och bättre tänk, men fasligt många säljer kakor och föräldrarna får sälja det vidare via sociala medier till sina vänner.. 

Jag har ett bättre och mer hälsosamt förslag så är du intresserad tycker jag att du ska höra av dig till mig :)

När det gäller våra egna barn och ungdomar så kan vi ju själva göra ganska mycket för att boosta dem lite bättre så att det i alla fall kompenserar lite för allt det där andra de köper själva och som vi inte kan ha kontrollen över ;) Sen finns det många ungdomar som satsar seriöst och faktiskt hade kunnat förbättra sitt mående och även resultat om de fått lite bättre stöd i kost och även en del kosttillskott som "samarbetspartners" för att optimera. Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta mig via mail på: info@jila4goodlife.se

Det ska va gott att leva annars kan det kvitta! Men gott behöver inte va socker och onyttigheter och inte heller trista salladsblad bara... ;) 

Ha en fortsatt trevlig kväll! // JillDags att ta tag i din hälsa?

2017-08-16
Inspiration

När vi går tillbaka till våra vanliga rutiner efter sommaren brukar också lusten till att ta tag i hälsan på olika sätt infinna sig.

07be5f136d26cc571177c5a7f816ee90.jpg
F15_vanilla_beginner_FISE.jpg
Change 9 vanilj.jpg

Jag tror vi är många som känner det samma efter sommarens fröjder. Kroppen nästan ropar på oss att börja träna, äta sundare och ta tillbaka hälsan. Det blir liksom som en nystart och det är faktiskt ganska härligt att rensa bort rester av onyttiga såser och annat krafs från kylskåp och skafferier, att ta sköna promenader och njuta av frisk luft och framför allt äta lite "lättare" mat. 

Varje år vid denna tid brukar jag själv ställa om mig eller kanske snarare tillbaka mig efter en tillåtande sommarledighet. För mig innebär det ett lättare sinne och energidepååer som fylls på igen. Det är otroligt skönt med sommarlunken, men jag skulle i ärlighetens namn inte må särskilt bra av att alltid leva som i alla fall vi gör på sommaren. Vi äter ganska nyttigt, om man jämför med mång andra, men ändå så känner kroppen av att det är lite för tung mat och jag får känslan av att sommaren gör en mer hungrig... inget vetenskapligt med detta, bara min känsla :)

Et sägs att det tar 21 dagar att skapa en ny vana och 90 dagar att skapa en ny livsstil. Det känns som att det här stämmer :) 

Det går inte att vänta på att den sk. motivationen ska infinna sig för det gör den sällan... Vill du ta tag i din hälsa? Vill du återgå till hälsosammare vanor igen? Behöver du minska midjemåttet och få upp flåset? Är svaret JA på någon av de här frågorna så är faktiskt mitt tips att "bara" göra det. Ta ett beslut att starta upp och sen kör. För den där motivationen skjuter upp startdatum hela tiden och du kan alltid hitta en liten händelse som gör att du måste vänta tills efter kräftskivan, efter kick offen med jobbet, barnens kalas, höstfesten, oktoberfesten, julfesten och så plötsligt är det nyår och du ger ett nyårslöfte om att efter trettonafton, då... känner du igen?

Vill du ha hjälp och kanske ta hjälp av de fina hälsoboxarna som jag är återförsäljare för? Då tycker jag du ska kontakta mig så kan jag hjäpa dig att hitta rätt mix för dig.

Våra förutsättningar är olika och det gäller att starta på ett sätt som passar just dig. Därför är det bra att ha någon som kan stötta och coacha dig. När jag säljer en hälsobox ingår det i mitt jobb att informera och hjälpa dig igång. Jag är utbildad inom hälsa, friskvård, kost och motion vilket kan kännas tyggt att veta. Har du någon sjukdom eller annat problem med din hälsa är det också bra att rådgöra med din doktor och hålla koll på dina värden. Men rent generellt så är det alltid stora vinster med att göra en livsstilsförändring för att påverka hälsan i en positiv riktning.

Den här veckan har jag mjukstartat med att ta bort vanligt bröd (äter nyttigt knäckebröd istället), ris, pasta, godis, glass, snacks, kakor och vin/öl. Jag har varit mer noga med att få i mig vatten, frukt/bär, grönsaker och minskat kaffeintaget. Kosttillskott tar jag alltid, men har nu lagt till Forevers nya MOVE för ett aktivt liv med bl.a gurkmeja i. 

Nästa vecka kör jag igång med vår C9 box för att lägga en bra grund till att må bättre. Change 9 är en kickstart som hjälper dig att på 9 dagar starta din resa mot ett hälsosammare liv. Det är effektivt och enkelt att följa. Det ger dig de verktygen du behöver för att starta en hälsosam förändring. 

När de 9 dagarna är över så ska jag börja på en F15 box och kommer den här gången att börja med Beginner - nybörjare, då jag vill ha en mycket långsam ökning av min träning. En alltför lång träningspaus gör att jag väljer helt från början. Min teori är att börja på en låg lägstanivå och öka långsamt för att inte bryta ner kropp och immunförsvar. På hösten är vi lite extra känsliga för alla baciller som plötsligt tar fart. Har ni varit med om att starta upp träningen och första veckan då många föreningar/gymanläggningar erbjuder gratispass för att locka folk och du har grym träningsvärk efter att ha tränat dubbla pass kanske ett par pass för mycket på samma vecka efter uppehåll? Har du varit med om att du på kuppen blir förkyld och får ont i halsen efter någon/några veckor in i nya hälsosamma livsstilen? Det kan vara för att du tagit i lite för mycket och iställer brutit ner immunförsvaret som gjort dig känsligare för barnbacillerna... mmm det är rätt sannorlikt att det kan va så, det behöver inte va så, men förmodligen spelar din hårdsatsning på gymet en stor roll. Så vill vi inte ha det, så lugnt i början för det är ingen tävling ;) 

Behöver du hjälp att komma igång så kan du kontakta mig för råd och information hur jag gör själv och hur jag jobbar med hälsa. Du kan kika i min shop på de olika boxarna som finns. P.S Är du ute efter ett bra baspaket med kosttillskott kan du kika på Vital 5 där vi har plockat ihop de mest populära i Forevers sortiment. D.S

Mobilen: 0708 -66 42 19 eller mail till: info@jila4goodlife.se

Nu kör vi! Eller...? ;) En av mina produktfavoriter

2017-08-15
Forever Products

Jag är en "produktnörd" och har många favoriter! Här kommer en av dem...

18582432_10155399152080742_1532265279828680700_n.jpg

Den lilla röda... 

Jag använder den här produkten jättemycket faktiskt. I mina behandlingar som ett djupgående muskelmassagelinement. När du masserar in den en stund på huden, så får du en värmande känsla och det känns att det aktiveras med cirkulationen. Stryker du den på ett område utan att massera ner för djupt, så får du en lite kylande känsla av den. Så den här tuben i kombination med oljor bjuder jag mina kunder på för en härlig effekt. 

Hemma så masserar jag in den själv där jag känner att jag behöver.

Lite stel i nacken eller träningsvärk? - Heat lotion. 

Frusna fötter och lite "kryp" i benen på kvällen vid sänggående? - Heat lotion och raggsockor

Fotspabad - En kombo med andra av forevers produkter och heat lotion i själva inpackningen med plastpåse på i ca 10-15 minuter. Ska göra ett eget inlägg snart med tips på jätteskönt hemmafotspa.

Myggmedel - Myggor verkar inte gilla eucalyptos, vilken är en ingående ingrediens, så då åker Heat lotion på. Brukar ta nacke, anklar/fötter, ovansidorna på händerna och ev benen om de är bara. Nu har min son fått upp ögonen för denna tub då myggorna fullständigt älskar honom! Så nu när han ska iväg med pappa på jakt i skogen tar han med tuben nästa gång...  

Jag rekommenderar dig att testa själv för att känna känslan av den här produkten. Det allra bästa med alla våra produkter är att man i lugn och ro hemma kan testa produkterna i upp till 90 dagar med vår nöjd kund garanti. Är du inte nöjd så lämnar du tillbaka och får alla pengar tillbaka mot uppvisande av kvittot. även om du öppnat och använt produkten. Det är en riktigt tygg och bra lösning för dig som kund eller hur? 

I eftermiddag blir det jobb på JILA 4 goodlife och då kommer definitivt denna tub användas! // JillHälsosamma livet inleds idag

2017-08-14
Inspiration

Dags att komma på rätt köl igen med mat och motion. Jag förespråkar det goda livet genom mitt företagsnamn JILA 4 goodlife...

dag 1 C9.jpg
Miljöbild aug 2017.jpg

Helt ärligt har jag faktiskt längtat efter att få starta upp med nya och bra rutiner igen på alla plan.

Idag började skolan igen för min son. Vi gick upp tidigt igen efter ett långt sommarliv med lov, semester och sovmorgnar... det var trögt, men det gick! Jag har förberett honom på att vi skippar mackor till frukost nu och startar upp dagen med fullkornshavregöt och istället för sylten lägger jag i torkade tranbär, 1 msk solrosfrön, 1 msk pumpakärnor, lite riven kokos, kanel och så ringlar jag lite av Forevers goda honung över allt och en skvätt möjlk på det. Lite protester blev det men inte så farligt faktiskt. 

Vi tar alltid kosttillskott på morgonen och dem ser jag som samarbetspartners till hälsosam kost, inte istället för nyttiga råvaror. Största anledninen är att idag är inte maten lika näringstät som tidigare av olika skäl, så jag vill gärna komplettera med en del kosttillskott. Forever har det vi behöver för att må bra. 

Jag tar varje dag: 1 hutt (40 ml) med Aloe Vera gel morgon och en kväll tillsammans med ett glas vatten. 1 Forever Probiotika, 1 Forever multvitamin female, 2 Forever Daily, 1 Forever Green field, 3 Forever Move och 2 Forever Therm. Det jag gillar med Forevers kosttillskott är att de är paketerade för att räcka en månad så det blir lätt att räkna ut hur många man ska ta/dag. 60 st i burken innebär 2/dag ;) Anledningen till att de inte säljs i större förpackningar är helt enkelt att hållbarheten ska vara intakt. Luft och ljus påverkar kostillskott och därför ska de behållas i en stängd burk och inte läggas i dosetter långt i förväg. Har du storförpackningar så öppnar och stänger du burken under en längre tid vilket kan göra att innehållet påverkas. 

Under dagen blandar jag ockå ett glas vatten med en påse Forver Argi+ och här kan jag variera med när jag tar den. Är jag litet trött och hängig så tar jag det på morgonen tillsammans med övriga tillskott, men annars blir det inför jag ska börja jobbet inne i stan med behandlingar. 

Idag har jag varit ute en timme på morgonen och gått en underbar promenad. Det är så vackert där jag bor så det hugger till i hjärtat. Känner en enorm tacksamhet över att bo så fint kan jag meddela. Idag tog jag det ganska lugnt under min runda. Min erfarenhet säger att det alltid är bäst att börja på en låg nivå när det gäller träning/motion om man haft uppehåll ett tag. Öka på långsamt och passa på att njut under promenaden också tycker jag. Jag drog djupa andetag, såg mig omkring, log stort och kände sådan lycka i kroppen. Milt uttryckt så rusade endorfinerna i mig...

Ha en fin vecka! Hälsningar Jill

http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/blog

Distributor
Name
Mav open MAV