Jonas Hansson & Åsa Nitsche

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen!

Tack för att du valt att titta in på vår sida!
 
Jag heter Jonas och tillsammans med min sambo Åsa är vi Forever Business Owners för Forever Living Products. Här på vår sida kan du shopa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med mig för en produktvisning. 
 
Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper och härlig makeup som pricken över i! Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke,inifrån och ut!
 
Vi har en verksamhet som ger vanliga människor en ovanligt bra inkomstmöjlighet.
Du har också 365 dagars ångerrätt som återförsäljare, vilket innebär att du i princip startar en verksamhet utan att ta några risker.
 
När du handlar av oss får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga!
 
Här i vår webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. 
 
Vi ser fram emot att just Du hör av dig!
 
Må gott tills vi hörs!
 
Varma Hälsningar
 
Jonas & Åsa
www.jhpt-support.com
 
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.