Nu lanserar vi Infinite by Forever!

Infinite by Forever - en helt ny avancerad hudvård! 
Anti Age skin care som återfuktar, jämna ut huden och
minskar fina linjer och rynkor både inifrån och utifrån.

Beställer du din Infinite by Forever nu får du dessutom:

Fri frakt och en lyxig goodiebag på köpet. Du hittar den under Shop/Beauty/Ansikte. Du har alltid 90 dagars Nöjdkund-Garanti!

 

 

Varmt välkommen hit!

Tack för att du valt att titta närmare på min verksamhet!

Vill du också må ännu bättre och bli ännu snyggare? Vill du veta mer om våra fina produkter? Varmt välkommen in i shopen! Första gången du besöker min shop, Klicka på Logga in, välj sen Skapa Konto, fyll i din mail och välj ditt eget lösenord.

Är du också öppen för nya möjligheter och utveckling? Är du nyfiken på hur vårt arbete går till? Hör av dig så bokar vi ett möte eller hörs på telefon eller skype, så du kan se om det är för dej.

Vi har en trygg och säker verksamhet med garantier både för kunder och för medarbetare. Som kund kan du använda våra produkter med 90 dagars nöjdkundgaranti! Väljer du att börja arbeta tillsammans med mej har du 365 dagars ångerrätt, vilket innebär att du kan starta en verksamhet utan att ta några ekonomiska risker.

Det här är en verksamhet som ger alldeles vanliga människor ovanliga möjligheter!

Jag ser fram emot att höra av just dej!

Janet Sandberg, Forever Business Owner
tel. 0707250797

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.