Välkommen!

Jag är återförsäljare för Forevers produkter och heter Ingela Rhodin.

Här på min sida kan du köpa alla slags må bra produkter. Våran största nyhet är vårat nya Kick start koncept som heter C9, du rensar kroppen samtidigt som du får ett nytt tänk med träning och mat, kan inte bli lättare.

 Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel- en härlig Aloe Vera dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak av tranbär och äpple. I sortimentet finns även många andra kosttillskott och hudvård för alla hudtyper.

Produkterna är baserade på ekologisk odlad Aloe vera från våra egna odlingar, och grundtanken är enkel, visa din kropp omtanke, inifrån och ut.

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med mig!

Det bästa av allt är att du har 90dgr kundgaranti på alla våra produkter!

Må ditt bästa! :)

 

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.